Baterie umywalkowe, prysznicowe, wannowe

Witam, jakiej firmy baterie możecie polecić?
Na jakie elementy baterii zwrócić uwagę, co ewidentnie odradzacie?

poszukuję baterii do umywalki 80 cm - jaka powinna być wielkość baterii?

Dodatkowo szukam panelu prysznicowego, który będzie miał od razu słuchawkę na przesuwnym drążku, deszczownicę i wbudowaną baterię - nie chcę żadnych udziwnień, hydromasażu ani przewijania niemowląt - cena najlepiej do 1000 zł (czy w tej cenie kupię porządną?)

Jeśli o wannę chodzi to poszukuję baterii z prysznicem, który nie będzie miał chowanego ani zawijanego kabla tylko mocowany na uchwycie ściennym.

Nie znam się w ogóle więc chętnie poznam wasze zdania, porady, sugestie....

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Baterie umywalkowe, prysznicowe, wannowe

jesli mieszkasz na jasieniu (pisalals w innym poscie o kafelkach na Jasieniu:-))... to podjedz do centrum lazienek femax kolo auchana. wjazd tak jak bys jechala do dekathlonu i caaly czas prosto. Maja tam duza wystawe, gdzie idzie sie pogubic w tych bateriach, kranach itp. zapisz marke umywalki i mode to ci podpowiedza odpowiednia baterie. Co do marki kranow to jak ze wszystkim... sa lepsze i gorsze, ladniejsze i mniej ladne.. ale napewno ci dobrze doradza:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (83 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...