boom - ocena (1) Kilka dni temu miałam przyjemność być u pani doktor Emilii na pierwszej... boom MARIA - ocena (1) Pani dr wszystko wyjaśniła, spokój, harmonia, opieka to coś co można tu... MARIA Dor Ka - ocena (1) Byłam bardzo zestresowana z powodu iż była to moja pierwsza wizyta... Dor Ka
Anna - ocena (1) Najlepsze miejsce na Świecie! Profesjonalizm i empatia! Polecam z całego... Anna Elżbieta - ocena (1) Profesjonalizm, empatia, wiedza, komfort. Polecam Elżbieta Marianna - ocena (1) Chciałabym wyrazić swoje ogromne zadowolenie z wizyty u Pani Doktora Emilii.... Marianna Klaudia - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjentki! Do dr Januszkiewicz przychodzę z każdym... Klaudia JCC - ocena (1) Polecam, jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani Doktor Przyłucka dokładnie... JCC Marcel - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Doktor Janusz! Miałem wykonywane leczenie kanałowe i... Marcel Sylwia - ocena (1) Doktor Sonia zawsze podchodzi i empatią i zrozumieniem do pacjenta.Bardzo... Sylwia waldek - ocena (1) od ponad dwóch lat chodzę do doktor Soni i mogę stwierdzić, że jestem bardzo... waldek Jane - ocena (1) Bardzo polecam! Pani doktor konkretna, delikatna i życzliwa. Wizyta... Jane Magda - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor. Profesjonalne podejście,... Magda Sebastian Jarosz - ocena (2) Lecznie kanałowe przy użyciu mikroskopu mojego zęba przebiegło gładko i... Sebastian Jarosz Anna - ocena (1) Polecam gorąco dr Sonię! Anna Ewa - ocena (1) Bardzo miła atmosfera, zabieg wykonany z największą delikatnością. Co... Ewa N - ocena (1) Opieka lekarska na najwyższym poziomie, serdecznie polecam to miejsce. N Adam - ocena (1) Bardzo empatyczne i profesjonalne podejście do pacjenta.Wdrożone zostało... Adam Nat - ocena (1) Bardzo polecam, fantastyczna i profesjonalna opieka lekarza. Miła obsługa i... Nat Bartosz P - ocena (1) Byłem na usuwaniu pieprzyków. Wszystko super. Polecam Bartosz P