Ola - ocena (1) Wizyty są zawsze punktualne, co bardzo doceniam. Ola Dorota - ocena (1) Efekty zabiegów są znakomite, a obsługa przemiła najlepszy salon w okolicy! Dorota Julia - ocena (1) Fantastyczna obsługa i najwyższy standard usług polecam bez żadnych... Julia
Zofia - ocena (1) Jestem zachwycona rezultatami profesjonalizm na najwyższym poziomie, polecam! Zofia Kacper - ocena (1) Zabiegi nie tylko poprawiają wygląd, ale także relaksują idealne miejsce na... Kacper Iga - ocena (1) To moje ulubione miejsce na mapie miasta zawsze wychodzę zadowolona i... Iga Darek W - ocena (1) Idealne miejsce na relaks i dbanie o urodę polecam z całego serca! Darek W Bogdan - ocena (1) Polecam każdemu, kto chce się poczuć wyjątkowo i zobaczyć realne efekty... Bogdan Wera - ocena (1) Skóra wygląda promiennie i zdrowo ten salon to miejsce, które warto odwiedzić. Wera Danny - ocena (1) Polecam z całego serca nigdy wcześniej nie byłam tak zadowolona z usług... Danny Darek - ocena (1) To miejsce, gdzie naprawdę dbają o klientów doskonałe efekty i wspaniała... Darek Kornel - ocena (1) Możliwość leczenia dzieci w gabinecie jest dużym plusem dla naszej rodziny. Kornel Natan - ocena (1) Polecam gabinet również ze względu na elastyczność w planowaniu wizyt... Natan Kalina - ocena (1) Wspaniałe miejsce, gdzie każda wizyta to relaks i poprawa wyglądu polecam! Kalina Tanek - ocena (1) Zabiegi są nie tylko skuteczne, ale także niezwykle przyjemne polecam każdemu! Tanek Stanislawa - ocena (1) Fantastyczne miejsce z profesjonalnym podejściem salon, do którego warto... Stanislawa Sonia - ocena (1) Efekty zabiegów przeszły moje najśmielsze oczekiwania gorąco polecam! Sonia Nina Andrycz - ocena (1) To najlepszy salon w mieście efekty, obsługa i atmosfera są po prostu... Nina Andrycz Czesław - ocena (1) Jestem zawsze pod wrażeniem jakości usług polecam ten salon z pełnym... Czesław Filip - ocena (1) Najlepsze miejsce, jakie odwiedziłam profesjonalizm i troska o klienta na... Filip