N - ocena (1) Opieka lekarska na najwyższym poziomie, serdecznie polecam to miejsce. N Adam - ocena (1) Bardzo empatyczne i profesjonalne podejście do pacjenta.Wdrożone zostało... Adam Nat - ocena (1) Bardzo polecam, fantastyczna i profesjonalna opieka lekarza. Miła obsługa i... Nat
Bartosz P - ocena (1) Byłem na usuwaniu pieprzyków. Wszystko super. Polecam Bartosz P Pati - ocena (1) Poszlam na zwykłe badanie znamion, a pani doktor Kaczyńska zauważyła... Pati Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor. Profesjonalne podejście,... Magda Kasia - ocena (1) Wizytę w gabinecie ortodontycznym oceniam pozytywnie. Usmiechnieta, mila, a... Kasia Natalia Prystupa - ocena (1) Rewelacja piękne miejsce bez kolejek super lekarz Natalia Prystupa Asik - ocena (1) Trafiłam z zapaleniem skóry w okolicach brody, uzyskałam profesjonalną pomoc,... Asik Dennis - ocena (1) Super gabinet, czysty, profesjonalnie urządzony, wspaniała obsługa i... Dennis Ola - ocena (1) Najlepsza opieka w całym Trójmieście Ola Michamicha - ocena (1) Profesjonalni lekarze i wspaniała obsługa 100% polecam Michamicha Dominika - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie Dominika Malgorzata Gotowala - ocena (1) Gorąco polecam klinike i uslugi dermatologiczne. Pelen profesjonalizm,... Malgorzata Gotowala Grzegorz Gibała - ocena (1) Byłem na konsultacji dermatologicznej w Bella Clinica w Gdańsku i mogę... Grzegorz Gibała Marlena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u ginekologa w Bella Clinica. Pani doktor... Marlena Patrycja - ocena (1) Profesjonalny sprzęt Gabinety dobrze wyposażone. Jasny przejrzysty cennik.... Patrycja Jola - ocena (1) Polecam lekarza dermatologa w Bella Clinica!! Do doktor trafiłam z problemem... Jola Ada - ocena (1) Świetna Pani Doktor! Kompetentna, sympatyczna i bardzo dokładna. Wizyta... Ada Klaudia - ocena (1) Jestem zadowolona z wizyty. Pani dermatolog wszystko dobrze wytłumaczyła i... Klaudia