Karo - ocena (1) Zabieg nawilżający na twarz dał świetne efekty, skóra jest miękka i promienna. Karo Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z ich usług, dziękuję jeszcze raz Magda Devid - ocena (1) Profesjonalizm na każdym kroku polecam Devid
Magdalena - ocena (1) Zabieg parafinowy na dłonie i stopy sprawił, że moja skóra jest miękka i... Magdalena Maria - ocena (1) Mikrodermabrazja twarzy sprawiła, że moja skóra jest gładka i odświeżona. Maria Asia - ocena (1) Przedłużanie rzęs metodą 1:1 to strzał w dziesiątkę, rzęsy wyglądają... Asia Ewa - ocena (1) Lifting i laminacja rzęs sprawiły, że moje spojrzenie stało się bardziej... Ewa Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z manicure hybrydowego paznokcie wyglądają pięknie... Joanna Anna - ocena (1) Pedicure SPA był niezwykle relaksujący, a moje stopy są teraz idealnie zadbane. Anna Admas - ocena (1) Najlepsza jakość produktów Admas Aurelia - ocena (1) Profesjonalna obsługa, super atmosfera, pełen komfort zabiegu. Aurelia Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm Aleksandra Dominik P - ocena (1) Super, dziękuję bardzo Dominik P Andrzej - ocena (1) Bardzo dobra robota Andrzej Michael - ocena (1) Jak najbardziej polecam, zaskakująco szybko mnie zaprosili na wizytę. Michael Kamil - ocena (1) Profesjonalny personel. Kamil Dennis - ocena (1) Super, profesjonalne podejście, miła obsługa Dennis Karina - ocena (1) Doktor Sonia to cudowna stomatolog, pełna empati i cierpliwości. Dziękuję za... Karina Bartosz - ocena (1) Wszystko ok, polecam Bartosz Bartosz - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dokładnie przeprowadzone leczenie. Polecam Bartosz