Anna - ocena (1) Bardzo polecam tą klinikę. Cała usługa odbyła się w cudownej atmosferze... Anna Ania - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki. Pełen profesjonalizm i obsługa na... Ania Krzysztof - ocena (1) ''Korzystam z usług kliniki już od roku. Dr Sonia Janusz naprawdę dba o... Krzysztof
Julia M - ocena (1) I visited the Dr Żak in October 2024 for the second time - she has done a... Julia M Agata Matelarz - ocena (1) Z usług kliniki po raz pierwszy skorzystałam ponad rok temu i do tej pory na... Agata Matelarz Zwyczajny emigrant - ocena (1) W końcu ktoś mi wyleczył zęby. Dr Janusz kompleksowo podeszała do tematu i... Zwyczajny emigrant Rafał Kwiatkowski - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić Panią Doktor stomatologii Sonie Janusz . Wizyta... Rafał Kwiatkowski Rafal M - ocena (1) perfekcja od poczatku do konca... Rafal M Franciszek - ocena (1) Przyszedłem na czyszczenie ale dzięki uwadze pani doktor Natalia znalazła... Franciszek Sebastian - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Zawsze na czas i co najważniejsze... Sebastian Wiola - ocena (1) Najlepsza opieka ginekologiczna w Trójmieście! Bardzo rzetelni lekarze,... Wiola Marcin - ocena (1) Super podejście do Pacjenta i trafna diagnoza. Marcin Ewa - ocena (1) Bardzo piękna klinika, wspaniały, przemiły personel już od wejścia czułam się... Ewa SzerJo - ocena (1) Polecam w 100%. Szeroki wachlarz zabiegów, gdzie każdy znajdzie coś dla... SzerJo Gosia - ocena (1) Zabieg powiększenia ust perfekcyjny. Usta wyglądają bardzo naturalnie. Gosia Małgorzata W. - ocena (1) Zabieg wykonany perfekcyjnie. Super atmosfera. Profesjonalna obsługa. Małgorzata W. On - ocena (1) podobało mi się podczas wizyty On Sara Stima - ocena (1) Jestem stałą klientką i tak pozostanie, ponieważ w końcu znalazłam miejsce,... Sara Stima Justyna - ocena (1) Bardzo profesjonalny personel, nie mogłam trafić lepiej. Justyna Ada - ocena (1) Jeżeli szukasz wysokiej jakości usług to mogę szczerze polecić Bella Clinica.... Ada