Justyna - ocena (1) Polecam, leczenie trafne i skuteczne. Justyna Justysia - ocena (1) wszystko ok, polecam Justysia Marta - ocena (1) Wszystko w jednym miejscu, wysoki poziom usług i super obsługa. polecam Marta
Helena - ocena (1) Bardzo piękne miejsce, już od wejścia wszyscy przemili. Szeroki zakres... Helena Marta SZ - ocena (1) Serdecznie polecam zabieg depilacji laserowej, już po pierwszych dwóch... Marta SZ Lidia - ocena (1) Jestem na TAK. Czysto, kompetentna rejestracja no i Pani Karinka- pełen... Lidia Aleksandra - ocena (1) Uczestniczyłam w niejednym zabiegu w Bella Clinica. Profesojnalizm na... Aleksandra Ewelina - ocena (1) wszystko super, profesjonalna obsługa Ewelina Krystyna - ocena (1) Do gabinetu przyszłam z polecenia ,i się nie zawiodłam! Profesjonalne i... Krystyna Pola B - ocena (1) Cudowna atmosfera, przemiła obsługa, panie kosmetolozki profesjonalne i pełne... Pola B AT - ocena (1) Super, polecam wszystkim wymagającym osobom AT Brygida - ocena (1) Klinika na bardzo wysokim poziomie, szeroki zakres usług i kompetentna kadra.... Brygida Brygida - ocena (1) Serdecznie polecam zabiegi u Pani Kariny. Dokładnie przeprowadzony wywiad i... Brygida Katarzyna - ocena (1) Polecam serdecznie Panie które wykonują zabiegi kosmetyczne. Przemiłe i... Katarzyna Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam klinikę. Przepiękny wystrój, atmosfera. Katarzyna Ewa - ocena (1) Zabiegi kosmetyczne w Bella Clinica to prawdziwy raj dla ciała i duszy! Ich... Ewa Magdalena - ocena (1) Zaufanie to podstawa dla mnie przy wyborze specjalisty, a tutaj czuję się... Magdalena A. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią dr Karolinę Górską - bardzo fachowa i empatyczna... A. Adam - ocena (1) Bardzo przyjazna i fachowa obsługa, nowocześnie wyposażony gabinet i Pani dr... Adam Albert - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, dobry dobór zabiegów... Albert