Zofia - ocena (1) Badanie przebiegło w miłej i komfortowej atmosferze z pewnością wrócę na... Zofia Michalina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej opieki ginekologa i na pewno... Michalina Malwina - ocena (1) Czuję, że jestem w dobrych rękach, dlatego z pewnością ponownie skorzystam z... Malwina
Anna z - ocena (1) Dzięki temu ginekologowi czuję się spokojniejsza o swoje zdrowie i chętnie... Anna z Bartek - ocena (1) Szybko, sprawnie i bez boleśnie ️ Bartek Magdalena - ocena (1) Atmosfera w gabinecie była bardzo przyjazna, dlatego z chęcią skorzystam z... Magdalena Kasia A - ocena (1) Wizyta przebiegła bardzo sprawnie, a ja czuję się zaopiekowana na pewno... Kasia A Majka W. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty i już planuję kolejne spotkanie z... Majka W. Daniela - ocena (1) Opieka była na najwyższym poziomie z przyjemnością wrócę do tego ginekologa... Daniela Karo - ocena (1) Zabieg nawilżający na twarz dał świetne efekty, skóra jest miękka i promienna. Karo Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z ich usług, dziękuję jeszcze raz Magda Devid - ocena (1) Profesjonalizm na każdym kroku polecam Devid Magdalena - ocena (1) Zabieg parafinowy na dłonie i stopy sprawił, że moja skóra jest miękka i... Magdalena Maria - ocena (1) Mikrodermabrazja twarzy sprawiła, że moja skóra jest gładka i odświeżona. Maria Asia - ocena (1) Przedłużanie rzęs metodą 1:1 to strzał w dziesiątkę, rzęsy wyglądają... Asia Ewa - ocena (1) Lifting i laminacja rzęs sprawiły, że moje spojrzenie stało się bardziej... Ewa Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z manicure hybrydowego paznokcie wyglądają pięknie... Joanna Anna - ocena (1) Pedicure SPA był niezwykle relaksujący, a moje stopy są teraz idealnie zadbane. Anna Admas - ocena (1) Najlepsza jakość produktów Admas Aurelia - ocena (1) Profesjonalna obsługa, super atmosfera, pełen komfort zabiegu. Aurelia