Katarzyna M. - ocena (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona w związku odbytą wizytą. Od dłuższego... Katarzyna M. Ada - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u dr. Pauliny Przyłuckiej - pełen... Ada Ada - ocena (1) Polecam wszystkim, miła dla oka i przyjazna dla pacjentów klinika z szerokim... Ada
Marta - ocena (1) Indywidualne i profesjonalne podejście do pacjenta. Serdecznie polecam. Marta Zbigniew57, Węgorzewo - ocena (1) ta Pani Doktor Karolina to skowyrna taka, ta druga wysoka blondynka... Zbigniew57, Węgorzewo Zuzia - ocena (1) Byłam z córką na pierwszej wizycie ginekologicznej ,cudowna dr Paulina... Zuzia Ewa - ocena (1) Najlepsi specjaliści ,rewelacyjne efekty,polecam zabiegi w Bella... Ewa Marzena K. - ocena (1) Korzystam z usług kliniki już od ponad roku i szczerze polecam osobom, którym... Marzena K. Agnieszka - ocena (1) Korzystałam już z kilku zabiegów na twarz, m.in. oczyszczania wodorowego,... Agnieszka Agnieszka - ocena (1) Bardzo miłe i profesjonalne podejście. Już nie boję się wizyt u dentysty Agnieszka K.S - ocena (1) Dr Iwonka Cimaszkiewicz uważam za jednego z lepszych lekarzy medycyny... K.S Ewa - ocena (1) Czułam się zaopiekowana pod każdym względem. Uzyskałam odpowiedź na każde... Ewa K.M - ocena (1) Dr Sonia ,to najlepsza specjalistka w swojej dziedzinie .Polecam wszystkim... K.M Ewa - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, miło i na czas. Wszyscy bardzo pomocni i serdecznie.... Ewa Just - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Polecam Just Just - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, nigdy więcej nie skorzystam z usług innej... Just Jo-An - ocena (1) 50+ to czas kiedy cos tam trzeba sobie poprawić. Dr. Górska wie jak to... Jo-An Adam - opinia (1) Korzystałem razem z żoną z depilacji laserowej. Wszystko w jak najlepszym... Adam Natalcia - opinia (1) Dr Renata zrobiła mi cell booster na oczy o twarz. Zabieg rozjaśnił mi cienie... Natalcia Agnieszka - opinia (1) Po wizycie u dr Agaty Cieloch polubiłam wizyty u stomatologa ️ wizyta... Agnieszka