Ewa - ocena (1) Piękne miejsce, bardzo miłe doświadczone panie kosmetolżki. Pani Karina i... Ewa Lila - ocena (1) Byłam na zabiegu u Pani Emilii, rewelacyjne podejście i zaopiekowanie!... Lila Lila - ocena (1) Super miejsce na mapie trójmiasta. Usługi na wysokim poziomie i profesjonalne... Lila
Patrycja - ocena (1) Bogata oferta usług. Świetnej jakości produkty używane do zabiegów... Patrycja CCJ - ocena (1) Wizyta z ułamanym zębem umówiona od ręki. Szybka wizyta i problem z głowy.... CCJ KM - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona od samego początku, po samej konsultacji mogę... KM Mirka - ocena (1) Polecam serdecznie, korzystam z usług kliniki od jakiegoś czasu i jestem mega... Mirka Patrycja - ocena (1) Świetna miła obsługa. Bardzo dobry laser efekty po zabiegu dlugo sie... Patrycja Anna - ocena (1) polecam, jestem bardzo zadowolona z jakości usług Anna Barbara - ocena (1) Miejsce z klasą, wysokiej jakości sprzęty, miła obsługa i przede wszystkim... Barbara Pacjent+50 - ocena (1) Bardzo miła dr Cimaszkiewicz zajęła się moja lwią zmarszczką i już nie... Pacjent+50 K.W - ocena (1) Wysoki poziom świadczonych usług i szeroka oferta zabiegów, do tego miejsce... K.W Kamila - ocena (1) Doktor Sonia to rewelacyjny lekarz, polecam z całego serca! Kamila X - ocena (1) Szeroki wybór zabiegów, które dobierze super doświadczona kosmetolog w ramach... X Ewa - ocena (1) Bardzo rzetelny i uśmiechnięty personel. Wszystko jest wytłumaczone od A do... Ewa Joanna M. - ocena (1) Korzystałam z zabiegu laserowego na dolegliwości intymne. Doktor dokładnie... Joanna M. Joanna - ocena (1) Wysoki standard obslugi, piękne wnętrza i dobrej jakości sprzęt. Polecam... Joanna Agata - ocena (1) Всё максимально аккуратно и профессионально. Я очень довольна Agata Artur - ocena (1) Klinika medycyny estetycznej to absolutne mistrzostwo! Z usług zabiegu... Artur Ania - ocena (1) Dziś po raz kolejny skorzystałam z zabiegu z zakresu medycyny estetycznej u... Ania