Artur - ocena (1) Klinika medycyny estetycznej to absolutne mistrzostwo! Z usług zabiegu... Artur Ania - ocena (1) Dziś po raz kolejny skorzystałam z zabiegu z zakresu medycyny estetycznej u... Ania Pacjentka - ocena (1) Polecam serdecznie te miejsce. Bardzo profesjonalni, młodzi lekarze z pasja i... Pacjentka
Natalia - ocena (1) Profesjonalni lekarze i obsługa. Brak kolejek ze względu na dobrą... Natalia Łukasz - ocena (1) Najlepsza klinika w Trójmieście Łukasz Natalia - ocena (1) Stomatolodzy godni polecenia. Dr Sonia niesamowita osoba i fachowiec w swoim... Natalia Pacjentka - ocena (1) Najlepsza ginekolog p.Joanna Samodzewicz Pacjentka Katarzyna M. - ocena (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona w związku odbytą wizytą. Od dłuższego... Katarzyna M. Ada - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u dr. Pauliny Przyłuckiej - pełen... Ada Ada - ocena (1) Polecam wszystkim, miła dla oka i przyjazna dla pacjentów klinika z szerokim... Ada Marta - ocena (1) Indywidualne i profesjonalne podejście do pacjenta. Serdecznie polecam. Marta Zbigniew57, Węgorzewo - ocena (1) ta Pani Doktor Karolina to skowyrna taka, ta druga wysoka blondynka... Zbigniew57, Węgorzewo Zuzia - ocena (1) Byłam z córką na pierwszej wizycie ginekologicznej ,cudowna dr Paulina... Zuzia Ewa - ocena (1) Najlepsi specjaliści ,rewelacyjne efekty,polecam zabiegi w Bella... Ewa Marzena K. - ocena (1) Korzystam z usług kliniki już od ponad roku i szczerze polecam osobom, którym... Marzena K. Agnieszka - ocena (1) Korzystałam już z kilku zabiegów na twarz, m.in. oczyszczania wodorowego,... Agnieszka Agnieszka - ocena (1) Bardzo miłe i profesjonalne podejście. Już nie boję się wizyt u dentysty Agnieszka K.S - ocena (1) Dr Iwonka Cimaszkiewicz uważam za jednego z lepszych lekarzy medycyny... K.S Ewa - ocena (1) Czułam się zaopiekowana pod każdym względem. Uzyskałam odpowiedź na każde... Ewa K.M - ocena (1) Dr Sonia ,to najlepsza specjalistka w swojej dziedzinie .Polecam wszystkim... K.M