Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam klinikę. Przepiękny wystrój, atmosfera. Katarzyna Ewa - ocena (1) Zabiegi kosmetyczne w Bella Clinica to prawdziwy raj dla ciała i duszy! Ich... Ewa Magdalena - ocena (1) Zaufanie to podstawa dla mnie przy wyborze specjalisty, a tutaj czuję się... Magdalena
A. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią dr Karolinę Górską - bardzo fachowa i empatyczna... A. Albert - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, dobry dobór zabiegów... Albert Anna - ocena (1) Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście. Polecam. Anna Magdalena - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Świetnie dobrane zabiegi. Moja naczynkowa cera w końcu... Magdalena Marta - ocena (1) Polecam serdecznie. Pełen profesjonalizm i fantastyczna obsługa. 100%... Marta Oliwia - ocena (1) Fantastyczna atmosfera i ciepłe doznania. Czuję się jak w raju pod opieką... Oliwia Monika - ocena (1) Piękne wnętrza i świetne zabiegi. Profesjonalne i indywidualne podejście do... Monika Asia - ocena (1) Bardzo polecam zabiegi u Pani Kariny. Korzystam regularnie od dwóch lat. Asia B. W - ocena (1) Najlepsza klinika w Trójmiescie! B. W Marta K. - ocena (1) Pełen profesjonalizm, a efekty zabiegu rewelacyjne. Na pewno jeszcze wrócę :) Marta K. Ania - ocena (1) Gorąco polecam. Profesjonalizm i komfort podczas zabiegu. Ania Daria - ocena (1) Super profesjonalna obsługa, przemiła atmosfera, Pani Karina jest świetnym... Daria Sylwia - ocena (1) Super klinika ! Pełen profesjonalizm i bardzo miła obsługa . Polecam ! Sylwia Katia - ocena (1) Polecam z całego serca. Borykałam się z suchą odwodnioną cerą. Panie... Katia Kasia - ocena (1) Bardzo polecam stomatologów w Bella Clinica a zwłaszcza dr Sonię.... Kasia Ania - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Podczas zabiegu omawiany każdy krok . Atmosfera... Ania Jolanta M. - ocena (1) Wiedza i pełen profesjonalizm, a przede wszystkim cudowne i indywidualne... Jolanta M.