Kamila - opinia (1) Byłam na zabiegu Dermapen 4, to była moja pierwsza wizyta w tym miejscu, ale... Kamila Sara - opinia (1) Do kliniki trafiłam z powodu leczenia stomatologicznego (bardzo polecam) ,... Sara Sara - opinia (1) Jestem zachwycona metamorfozą uśmiechu jaką przeprowadziła dr Sonia Janusz. W... Sara
Izabela - opinia (1) Korzystałam z usług Pani kosmetolog Weroniki, dobrała do mojej cery serie... Izabela Ola - opinia (1) Usta wyglądają pięknie. Profesjonalna opieka i podejście. Polecam wszystkim... Ola Magda - opinia (1) Byłam na zabiegu wypełniania doliny łez u dr Karoliny Winkel. Zabieg... Magda Robert - opinia (1) Do kliniki trafiłem z polecenia, gdyż szukałem miejsca, gdzie będę mógł... Robert Monika - opinia (1) Korzystałam z usług Pani kosmetolog Kariny, dobrała indywidualnie do mojej... Monika Magda - opinia (1) Byłam na zabiegu Dermaquest Lipid control, jestem bardzo zadowolona z efektu... Magda Paulina - opinia (1) Byłam na zabiegu Zaffiro i jestem zachwycona. Na początku nie byłam... Paulina Patrycja - opinia (1) Miła i fachowa obsługa. Atrakcyjny zakres cen. Dobra wygodna lokalizacja Patrycja Karolina - opinia (1) Byłam na zabiegu powiększania ust u dr Karoliny Górskiej. Efekt jest... Karolina Paulina - opinia (1) Fantastyczna opieka!! Leczenie i piaskowanie bezbolesne. Polecam dr Sonię Paulina