Asia - ocena (1) Bardzo polecam zabiegi u Pani Kariny. Korzystam regularnie od dwóch lat. Asia B. W - ocena (1) Najlepsza klinika w Trójmiescie! B. W Marta K. - ocena (1) Pełen profesjonalizm, a efekty zabiegu rewelacyjne. Na pewno jeszcze wrócę :) Marta K.
Ania - ocena (1) Gorąco polecam. Profesjonalizm i komfort podczas zabiegu. Ania Daria - ocena (1) Super profesjonalna obsługa, przemiła atmosfera, Pani Karina jest świetnym... Daria Sylwia - ocena (1) Super klinika ! Pełen profesjonalizm i bardzo miła obsługa . Polecam ! Sylwia Katia - ocena (1) Polecam z całego serca. Borykałam się z suchą odwodnioną cerą. Panie... Katia Kasia - ocena (1) Bardzo polecam stomatologów w Bella Clinica a zwłaszcza dr Sonię.... Kasia Ania - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Podczas zabiegu omawiany każdy krok . Atmosfera... Ania Jolanta M. - ocena (1) Wiedza i pełen profesjonalizm, a przede wszystkim cudowne i indywidualne... Jolanta M. Ewa - ocena (1) Piękne miejsce, bardzo miłe doświadczone panie kosmetolżki. Pani Karina i... Ewa Lila - ocena (1) Byłam na zabiegu u Pani Emilii, rewelacyjne podejście i zaopiekowanie!... Lila Lila - ocena (1) Super miejsce na mapie trójmiasta. Usługi na wysokim poziomie i profesjonalne... Lila Patrycja - ocena (1) Bogata oferta usług. Świetnej jakości produkty używane do zabiegów... Patrycja CCJ - ocena (1) Wizyta z ułamanym zębem umówiona od ręki. Szybka wizyta i problem z głowy.... CCJ KM - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona od samego początku, po samej konsultacji mogę... KM Mirka - ocena (1) Polecam serdecznie, korzystam z usług kliniki od jakiegoś czasu i jestem mega... Mirka Patrycja - ocena (1) Świetna miła obsługa. Bardzo dobry laser efekty po zabiegu dlugo sie... Patrycja Anna - ocena (1) polecam, jestem bardzo zadowolona z jakości usług Anna Barbara - ocena (1) Miejsce z klasą, wysokiej jakości sprzęty, miła obsługa i przede wszystkim... Barbara