Bez wahania POLECAM ARTELIER
Swoją przygodę z Artelier rozpoczęłam w październiku 2010 roku. Poszukiwałam kursu zdobienia ścian, ponieważ podjęłam studia w kierunku aranżacji wnętrz, chciałam połączyć umiejętności z aranżacji wraz z artystycznym malowaniem ścian. Swoje poszukiwania odpowiedniego kursu rozpoczęłam dużo wcześniej, zdobywając nieprzyjemne doświadczenia z inną placówką w Gdańsku. Postanowiłam jednak zgłosić się na kurs do Artelier i spróbować jeszcze raz. Właścicielka- Justyna zaprosiła mnie do Gdańska i tak się zaczęło. Byłam pod dużym wrażeniem obsługi i profesjonalnego podejścia, zwłaszcza, że to dopiero powstająca placówka. Duża gościnność, otwartość i spontaniczność Justyny utwierdziły mnie, że to właściwy wybór. Byłam tak zadowolona z zajęć artystycznego malowania ścian, że zdecydowałam się na kolejny kurs, tym razem Aranżacji wnętrz, który uzupełniłam kolejnym kursem komputerowym w Artelier. I tak zleciał prawie rok:) i czuję, że nie był to rok stracony. Mieszanka dużej dawki wiedzy i umiejętności wykładowców w połączeniu ze szczyptą własnej motywacji zaowocowały tym, że wrześniu otwieram własną działalność związaną z aranżacją. Bez wahania polecam kursy Artelier, ja na pewno tam wrócę