Helena05 - ocena (1) Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza praktyczna. Bhp w praktyce. Pracownicy... Helena05 Marcin Madej - ocena (1) Całość szkolenia oceniam 10/10 Mega kompetentni wykładowcy, mnóstwo ciekawego... Marcin Madej Natalia M - ocena (1) Bardzo polecam kurs pierwszej pomocy. Zajęcia były prowadzone w sposób... Natalia M
Jagoda - ocena (1) Placówka z dużym doświadczeniem i profesjonalnym podejściem do edukacji.... Jagoda Ewa - ocena (1) Korepetytorka z pasją i ogromnym zaangażowaniem, bardzo elastyczna i z... Ewa Nikka - ocena (1) Moje dziecko uczęszcza do szkoły prowadzonej przez Lingwistę i jesteśmy... Nikka Bella - ocena (1) Dobrze zorganizowany kurs, jasno przekazana wiedza i praktyczne wskazówki... Bella Tomasz - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wykwalifikowani instruktorzy, bardzo dobre podejście do... Tomasz Paweł - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Dużo sprzętu, świetne podejście prowadzących i nacisk... Paweł Tapster - ocena (1) Profesjonalne przygotowanie, bardzo rzeczowe dyskusje na temat błędów, mądrą... Tapster Nina - ocena (1) Szkoła na wysokim poziomie! Otwartość, cierpliwość i wszechstronnie bogata... Nina Jak Jarosław - ocena (1) Super nauczanie dawno nie spotkałem tak ogarniętej nauczycielki.polecam Jak Jarosław Bohdan - ocena (1) Gorąco polecam. Instruktor Pan Tadeusz mistrz w swojej branży Bohdan Darek - ocena (1) Dobra placówka z szeroką ofertą edukacyjną. Widać doświadczenie i dobrą... Darek Anka - ocena (1) Bardzo dobrze zorganizowana placówka edukacyjna z szeroką ofertą dla dzieci,... Anka Rafał - ocena (1) Kursy na najwyższym poziomie. Rafał damian - ocena (1) Miałem kurs operatora maszyn budowlanych i mogę powiedzieć, że praktyczne... damian Sławek - ocena (1) Widać, że to doświadczona placówka działająca na dużą skalę wszystko jest... Sławek Sebastian - ocena (1) Wprowadzacie ludzi w błąd niezgodnymi zdjęciami, brak na karcie otworu do... Sebastian N - ocena (1) Mega hiper super dyper N