Weronika - ocena (1) Super kurs! Dużo się dowiedziałam:) Weronika Wiktoria - ocena (2) Świetnie, holistyczne przygotowanie do matur. Polecam! Wiktoria Krzy - ocena (2) Świetnie przygotowani i bardzo mili korepetytorzy z różnych przedmiotów,... Krzy
Magda - ocena (2) Super się spędza czas na zajęciach. Bardzo mocno polecam. Magda Katarzyna - ocena (1) Pan doktor ma holistyczne podejście do pacjenta. Jest doskonałym obserwatorem... Katarzyna Kinga - ocena (1) Kurs świetnie poprowadzony, oprócz samej teorii, dużo praktyki, uzyskałam... Kinga Valeria - ocena (1) Świetny kurs, bardzo pomocny Valeria Dagmara - ocena (1) Świetny kurs, dowiedziałam się wielu przydatnych rzeczy Dagmara Vasilisa - ocena (1) Bardzo pomocny ķurs Vasilisa Julia - ocena (1) Profesjonalnie wykonany kurs w przyjemnej atmosferze. Polecam. Julia Laura - ocena (1) Świetnie poprowadzony kurs w przyjaznej atmosferze. Sposób przekazywania... Laura Gigi - ocena (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie, mili instruktorzy, dużo... Gigi Filip - ocena (1) Świetne kursy pierwszej pomocy, w miłej atmosferze ze świetnymi prowadzącymi Filip Beata - ocena (1) Super ciekawie. Polecam 100% Beata Marcel - ocena (1) Lingwista to miejsce z naprawdę dużymi możliwościami rozwoju od edukacji... Marcel Kamila - ocena (1) Zapisałam się do Centrum Szkolenia Zawodowego i był to świetny wybór.... Kamila Kamila - ocena (1) Moje dziecko uczęszcza do szkoły Lingwista i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Kamila Karolina - ocena (1) Bardzo dobra placówka edukacyjna z szeroką ofertą kierunków i kursów.... Karolina KS - ocena (1) Matura 2026 Niestety zawiodłam się, przez cąły czas trwania kursu zero... KS Karolina - ocena (2) Praca z dziećmi to ogromna odpowiedzialność, dlatego szkolenie z pierwszej... Karolina