Paweł - ocena (1) Świetne kursy! Najlepsza matematyka! Paweł Ola Sz. - ocena (1) Z całego serca polecam Anatomica. Ostatni kurs na którym byłam był... Ola Sz. Kamila P - ocena (1) Z całego serca polecam tę szkołę! Właśnie ukończyłam kurs 'Deep Relax' z... Kamila P
Monika Ś. - ocena (1) W Centrum Szkoleniowym Anatomic uczestniczyłam w zajęciach kursu... Monika Ś. Monika Butkiewicz - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem,kurs masażu w tej szkole.Poziom nauczania na... Monika Butkiewicz Ignacy - ocena (1) Świetna pracownia, super atmosfera Ignacy Ewa - ocena (1) Najlepsze zajecia dla dzieci w Gdyni prowadzone z pasją i zaangażowaniem.... Ewa Stanisław Chojnacki - ocena (1) Wspaniała atmosfera, zajęcia z bogatą treścią i zaangażowaniem osób... Stanisław Chojnacki Katarzyna - ocena (1) Szkoła zdecydowanie godna polecenia! Współpraca z kadrą przebiega... Katarzyna Zofia - ocena (1) Zajęcia z Panią Martyna to moje ulubione warsztaty. Przez rok bardzo dużo... Zofia Kursant Michał - ocena (3) Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością... Kursant Michał Paweł Gmyrek - ocena (2) Krzysztof to przesympatyczny facet o ogromnej wiedzy morskiej. Dba o... Paweł Gmyrek Wiktoria - ocena (1) Świetnie, holistyczne przygotowanie do matur. Polecam! Wiktoria Paprocka - ocena (1) Bardzo sympatycznie prowadzone szkolenia. Cenowo super a pracownicy zachwyceni Paprocka natalia miler - ocena (1) Polecam kursy Indeks z języka polskiego (podstawa) i biologii rozszerzonej... natalia miler Veronika Savytska - ocena (1) Uczęszczałam na kurs przygotowujący do egzaminu ósmoklasisty i był to... Veronika Savytska sylwi19@o2.pl - ocena (1) Bardzo dobrze przygotowują do egzaminów ośmioklasistów. Efekt to 100% z... sylwi19@o2.pl Dorota - ocena (1) Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Wszystko jasno tłumaczone i pokazane. Dorota Mikolaj - ocena (1) Profesjonalne podejście, życzliwość stoicka cierpliwość Mikolaj Aleksandra Cy Akademia Malucha żłobek - ocena (1) Szkolenie przeprowadzone przez Bartosza i Sebastiana było konkretne i... Aleksandra Cy Akademia Malucha ż