Jacek - ocena (1) Szkolenia organizowane są w niewielkich grupach, bardzo dobrze i ciekawie... Jacek Wojciech Włodarczyk - ocena (1) Kurs przeprowadzony sprawnie i konkretnie. Wiedza przekazana w sposób... Wojciech Włodarczyk Izabela - ocena (1) Dziękujemy za profesjonalne szkolenie BHP zorganizowane na najwyższym... Izabela
Maja - ocena (1) Moje dzieci spędziły w tej placówce ferie, a teraz uczą się języka... Maja Wiola - ocena (1) Bardzo cieszymy się, że powstało w Gdyni takie miejsce. Moje dzieci czekają... Wiola Tadeusz - ocena (1) Moje dzieci spędziły rewelacyjny czas na zabawie i nauce podczas ferii... Tadeusz Bogusia - ocena (1) Jestem pod wrażeniem miejsca i sposobu przekazywania wiedzy. Córka jest... Bogusia Ania - ocena (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni czasem spędzonym na półkolonii. Połączenie nauki i... Ania Joanna - ocena (1) Polecam gorąco, wybór szkoły trafiony. To szkoła dla początkujących i dla... Joanna Bogna - ocena (1) Polecam centrum szkoleniowe Anatomic. Byłam dwukrotnie na kursie lomi lomi... Bogna AJ - ocena (1) Kurs barmański warty swojej ceny, nie tylko pod względem merytorycznie... AJ Maria Wilk - ocena (2) Super obsługa i szybkie dostarczenie przesyłki Maria Wilk Żaneta - ocena (1) Bardzo sprawnie i rzetelnie został zorganizowany transport męża z Francji do... Żaneta Dorota - ocena (1) Szkolenia bardzo profesjonalne i oparte na doświadczeniu i wiedzy... Dorota Ewa - ocena (1) Profesjonalne szkolenia prowadzone z pasją przez praktyków tego zawodu!... Ewa Natalia - ocena (1) Najlepsze szkolenia pod słońcem! Profesjonalizm w najwyższej formie Natalia Wiktor - ocena (1) Jestem zachwycony miejsce i sposobem przekazu wiedzy dla dzieci i młodzieży. Wiktor Sylwia - ocena (1) Najlepsza pracownia. Dorota jest od wielu lat niezastapiona. Polecam z... Sylwia sebastian - opinia (2) Duża Wiedza ,Bardzo Polecam Ludzie Z Pasją sebastian Szkolenia dla księgowych - co polecacie? (3) Szkolenia dla księgowych - co polecacie? Mogą być online. Jaśmina