Tymon Baranek - ocena (1) Instruktorzy bardzo pomocni, nauczyłem się dużo! Tymon Baranek helcia - ocena (1) Bardzo jestem zadowolona, mojemu synowi bardzo pomogły zajęcia na indeksie,... helcia Miron Kowalik - ocena (1) Szkolenia profesjonalne, prawdziwi pasjonaci. Polecam Miron Kowalik
Pan K - ocena (1) Super prowadząca, jeśli ktoś chce wynieść dużą ilość wiedzy to polecam Pan K Nel Klonowska - ocena (1) Super szkolenie, dużo się nauczyłam, dużo praktyki :) Nel Klonowska Nadia - ocena (1) Bardzo super fajne Nadia Katarzyna - ocena (2) Kurs sommolierski na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Ogrom przekazanej... Katarzyna Mateusz S. - ocena (1) Świetne szkolenie dla branży IT dostosowane pod indywidualne potrzeby... Mateusz S. Edward Bamuła - ocena (1) świetne szkolenie, polecam! Edward Bamuła Uczestnik - ocena (1) Profesjonalne szkolenie STCW - polecam Uczestnik Tadeusz - ocena (1) Bardzo dobre korepetycje, polecam wszystkim którzy mają problemy w nauce i... Tadeusz Izabela - ocena (1) Zawsze profesjonalnie Izabela Aneta - ocena (1) Kursy BHP są tu organizowane w bardzo przejrzysty i ciekawy sposób. To... Aneta Kasia - ocena (1) Super klimat, przyjemna nauka. Kasia Eryk - ocena (1) Polecam przygotowania do matury z matematyki. Eryk Joanna - ocena (1) Zajęcia są "szyte na miarę", prowadzone w bardzo przyjaznej i motywującej... Joanna Werka z Gdyni - ocena (1) Fantastycznie i profesjonalnie prowadzony. Super sprzęt, zaangażowanie i... Werka z Gdyni Wiktor - ocena (1) Świetne miejsce do nauki i zabawy. Ferie i urodziny zrobione na medal:... Wiktor Justyna - ocena (1) W ubiegłym roku korzystałam z trzech kursów w Anatomic. Za każdym razem byłam... Justyna Eryk - ocena (1) Polecam miejsce do organizacji urodzin z Minecraft! Super impreza dla dzieci... Eryk