Janusz Bardo - opinia (2) Jedno z najlepszych szkoleń z pierwszej pomocy na, którym do tej pory byłem... Janusz Bardo Ksawery - opinia (3) Skorzystaliśmy z kursu operatora koparkoładowarki, potwierdzam bardzo dobre... Ksawery Kurs SUSHI II Stopnia Gohan Desuyo - Warszawa (3) Firma Masala Smaki Świata ma przyjemność zaprosić na kurs Sushi II Stopnia.... Fliorka
Alex - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma. Szkolenia na wysokim poziomie w miłej... Alex Agata Grudzinski - opinia (1) Polecam z całego serca warsztaty kreatywne w akademii talentów. Moja córka... Agata Grudzinski Marcin - opinia (1) Bardzo dobry ośrodek szkoleniowy. Kursy są prowadzone na bardzo wysokim... Marcin Igor - opinia (1) super szkoła dla młodzieży która chce zdobyć zawód i dla dorosłych którzy... Igor Mariola - opinia (1) Polecam naukę w tym miejscu. Dawka fachowej wiedzy, w bardzo miłej jak i... Mariola Natalia - opinia (1) Dziecko po koloni spędzonej z Teddy Camp już planuje kolejna kolonie za rok.... Natalia Pola - opinia (1) Polecam pracownie bardzo mocno! Na zajęciach panuje zawsze cudowna atmosfera,... Pola Agata Grudzinski - opinia (1) Prz3z ostatni rok szkolny uczesniczyła moja córka 5 letnia. Zajęcia prowadzi... Agata Grudzinski Martyna - opinia (1) Zajęcia były przystosowane do poziomu nauczania, mieli pozytywne nastawienie... Martyna Zdzisław - opinia (1) Bardzo miła obsługa, praktycznie wszystko firma załatwi za klienta.... Zdzisław Tomasz - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Kurs świetnie przygotowany. Tomasz Patryk - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera , można się wiele nauczyć mając spokój w głowie i dużo... Patryk Dawid - opinia (1) Super szkolenie BHP, konkretnie i na temat. Dawid Patryk - opinia (1) Wartościowe i ciekawie przeprowadzone ćwiczenia z pierwszej pomocy i ppoż.... Patryk Mama ósmoklasisty - opinia (1) Wspaniałe przygotowanie do egzaminu ósmoklasisty. Syn ze wszystkich... Mama ósmoklasisty Elżbieta - opinia (1) Firma ze wszech miar godna polecenia, kadra nauczająca prezentuje bardzo... Elżbieta Joanna - opinia (1) Syn uczestniczył kursie przygotowującym do egzaminu 8klasisy. Po okresie... Joanna