Daria Szybowska - opinia (1) Misja Pierwsza Pomoc to świetny wybór, jeśli chodzi o szkolenia z pierwszej... Daria Szybowska Grzegorz - opinia (1) Gorąco polecam! świetne zajęcia!!! Grzegorz Maciej - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Serdecznie polecam. Maciej
Asia - opinia (1) Super! Profesjonalnie i w miłej atmosferze prowadzony kurs. Polecam Asia Seven - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z Kursu Baristycznego dlatego 7 Gwiazdek.Miła... Seven jakub - opinia (1) pełen profesjonalizm nauczania :) duza wiedza polecam z całego serca jakub Marysia - opinia (1) Szkolenie na wysokim poziomie! Szkolenie zostało przeprowadzone bardzo... Marysia Justyna - opinia (1) Przygodę z Prostą Kreską Córka zaczęła z zajęciami wakacyjnymi o kierunku... Justyna Kasia - opinia (1) Współpracujemy z tą firmą w zakresie szkoleń wstępnych BHP dla nowych... Kasia Ewa - opinia (1) Serdecznie polecam za całokształt Ewa Alicja Szmaglik - opinia (1) Świetne miejsce. Bardzo profesjonalne podejście do ucznia. Korepetytorzy... Alicja Szmaglik Vadym Korzhov - opinia (1) Easy learning and well managed course Vadym Korzhov Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam program "Strażnicy Uśmiechu" - jest to jedno z lepszych... Patrycja Julia - opinia (1) Najlepsza pracownia na jaką tylko mogłam trafić, a wczensiej byłam w kilku... Julia Ula - opinia (1) Z każdymi zajęciami widać postępy! A to wszystko dzięki pani Dorocie - ma... Ula Kamila - opinia (1) Miałam okazję brać udział w edukacji zdrowotnej i promocji zdrowia w szkole.... Kamila Klara - opinia (1) Bardzo ciekawe webinaria i szkolenia zarówno pod względem metodycznym, jak i... Klara Karolina - opinia (1) Bardzo nie miła i przemądrzała instruktor. Traktuje ludzi przedmiotowo. Karolina Katarzyna - opinia (1) Polecam, nauczyciele świetnie przygotowują do egzaminów ósmoklasisty Katarzyna Dominika - opinia (1) Szeroki zakres świadczonych usług. Serdecznie polecam! Dominika