Rodzic - opinia (1) Polecam. Z pewnością po kursie przygotowującym do egzaminów wiedza będzie... Rodzic Asia z Gdyni - opinia (1) Szkolenie bardzo profesjonalne. Aspekty, które mnie najbardziej interesowały... Asia z Gdyni Magda - opinia (1) Brałam udział w kursie NSTS-05 z lotami w Sopocie. Jestem zachwycona! Bardzo... Magda
Monika - opinia (1) Niedawno zakończyłam kurs NSTS-05. Wszystko przebiegło bezproblemowo i... Monika Michał Grabowski - opinia (1) Najlepsze szkolenie na jakim byłem od kilku lat. Polecam każdemu kto... Michał Grabowski Paweł - opinia (1) Profesjonalna obsługa i dobry kontakt. Z całą noc polecam świetnie... Paweł Wojtek - opinia (1) Polecam. Profesjonalne podejście, miłą atmosfera, instruktorzy potrafią... Wojtek Magdalena - opinia (1) Fantastyczna kadra szkoleniowa, zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą... Magdalena Martyna - opinia (1) Bardzo polecam, świetna oferta, super przygotowanie do egzaminu i barfzo... Martyna Beata - opinia (1) Polecam z całego serca, tak jak uczy pani Karolina Beata Leszek - opinia (1) Kurs merytoryczny, wykładowca konkretny wie co mówi. Materiały do nauki.... Leszek Kamila - opinia (1) Szkolenia online które oferuje ta firma to nowoczesne rozwiązanie które... Kamila Daria - opinia (1) Dobre miejsce do rozwijania swoich umiejetności zawodowych, miła atmosfera a... Daria Julia Jasnoch - opinia (1) Profesjonalne kursy pierwszej pomocy. Całe wyposażenie bardzo realistyczne i... Julia Jasnoch animacja czasu wolnego - szkolenia + praca - Stageman Polska (5) Jeśli chcesz zdobyć nowy, prestiżowy zawód, to szkolenia z animacji czasu... Lolla Wiesiek - opinia (1) Teoria okej praktyka dramat. Pan od warsztatów się nie nadaje zero... Wiesiek Daria Szybowska - opinia (1) Misja Pierwsza Pomoc to świetny wybór, jeśli chodzi o szkolenia z pierwszej... Daria Szybowska Grzegorz - opinia (1) Gorąco polecam! świetne zajęcia!!! Grzegorz Maciej - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Serdecznie polecam. Maciej Asia - opinia (1) Super! Profesjonalnie i w miłej atmosferze prowadzony kurs. Polecam Asia