Katarzyna - opinia (1) Polecam, nauczyciele świetnie przygotowują do egzaminów ósmoklasisty Katarzyna Dominika - opinia (1) Szeroki zakres świadczonych usług. Serdecznie polecam! Dominika Zadowolona - opinia (1) Córka uczęszczała na zajęcia przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty. Egzamin... Zadowolona
Iza - opinia (1) Mega, polecam ich! Kompendium wiedzy, na luzie, można pogadać. Iza Mama - opinia (1) Matura zdana matma rozszerzona 78, fizyka rozszerzona 60, angielski... Mama Przemek - opinia (1) Syn uczestniczył w kursie przygotowującym do egzaminu ósmoklasisty, prawie 6... Przemek Dominika - opinia (1) Serdecznie polecam! Matura zdana z bardzo dobrymi wynikami. Zarówno zajęcia z... Dominika Kamil - opinia (1) Maturka z pplskiego zaliczona elegancko Dzięki Indeks za pomoc! Kamil Beata z Karwin - opinia (1) Z Nord Ambulanse odbyłam 20 kolejnych podróży towarzysząc mojemu Tacie w... Beata z Karwin Joanna - opinia (1) Polecam kurs ośmioklasisty..bardzo dobrze zebrany i powtorzony materiał.... Joanna Jola J. - opinia (1) Brakuje gwiazdek do oceny Anatomic, pełen profesjonalizm, pasja i ogromna... Jola J. Kamila - opinia (1) Zdecydowałam się na dodatkową edukację wczesnoszkolną i przedszkolną. To... Kamila karolcia - opinia (1) Polecam, bardzo miła i kompetentna astomsfera. Brałam udział w kilku... karolcia Katarzyna - opinia (1) Ten Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli jest świetnym wyborem, jeśli jako... Katarzyna Marcin Ameryk - opinia (1) O masażu marzyłem blisko od trzydziestu lat i wreszcie spełniłem to marzenie.... Marcin Ameryk Kpt.Mariusz Rzechowski - opinia (1) Ze względu na restrykcje Covid-19 kurs ecdis jrc-9201 odbyłem on-line.... Kpt.Mariusz Rzechowski Szymon - opinia (1) Kurs odbywa się w przyjemnej oraz profesjonalnej atmosferze. Jestem bardzo... Szymon Kasia - opinia (1) Idealnie, sympatycznie, bardzo polecam. Kasia Kamil - opinia (1) Jestem zadowolony, egzamin na koparki zdany , czekam na uprawnienia. Polecam... Kamil Kris - opinia (1) Jedno z tych miejsc, za którymi się tęskni po skończeniu nauczania.... Kris