Ewa - opinia (1) Serdecznie polecam za całokształt Ewa Alicja Szmaglik - opinia (1) Świetne miejsce. Bardzo profesjonalne podejście do ucznia. Korepetytorzy... Alicja Szmaglik Vadym Korzhov - opinia (1) Easy learning and well managed course Vadym Korzhov
Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam program "Strażnicy Uśmiechu" - jest to jedno z lepszych... Patrycja Julia - opinia (1) Najlepsza pracownia na jaką tylko mogłam trafić, a wczensiej byłam w kilku... Julia Ula - opinia (1) Z każdymi zajęciami widać postępy! A to wszystko dzięki pani Dorocie - ma... Ula Kamila - opinia (1) Miałam okazję brać udział w edukacji zdrowotnej i promocji zdrowia w szkole.... Kamila Klara - opinia (1) Bardzo ciekawe webinaria i szkolenia zarówno pod względem metodycznym, jak i... Klara Karolina - opinia (1) Bardzo nie miła i przemądrzała instruktor. Traktuje ludzi przedmiotowo. Karolina Katarzyna - opinia (1) Polecam, nauczyciele świetnie przygotowują do egzaminów ósmoklasisty Katarzyna Dominika - opinia (1) Szeroki zakres świadczonych usług. Serdecznie polecam! Dominika Zadowolona - opinia (1) Córka uczęszczała na zajęcia przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty. Egzamin... Zadowolona Iza - opinia (1) Mega, polecam ich! Kompendium wiedzy, na luzie, można pogadać. Iza Mama - opinia (1) Matura zdana matma rozszerzona 78, fizyka rozszerzona 60, angielski... Mama Przemek - opinia (1) Syn uczestniczył w kursie przygotowującym do egzaminu ósmoklasisty, prawie 6... Przemek Dominika - opinia (1) Serdecznie polecam! Matura zdana z bardzo dobrymi wynikami. Zarówno zajęcia z... Dominika Kamil - opinia (1) Maturka z pplskiego zaliczona elegancko Dzięki Indeks za pomoc! Kamil Beata z Karwin - opinia (1) Z Nord Ambulanse odbyłam 20 kolejnych podróży towarzysząc mojemu Tacie w... Beata z Karwin Joanna - opinia (1) Polecam kurs ośmioklasisty..bardzo dobrze zebrany i powtorzony materiał.... Joanna Jola J. - opinia (1) Brakuje gwiazdek do oceny Anatomic, pełen profesjonalizm, pasja i ogromna... Jola J.