Kasia - opinia (1) Polecić komuś naukę w tej Szkole to nic nie powiedzieć . Jest to miejsce... Kasia Piotr Chrzanowski - opinia (1) ecdis jrc. znakomity kurs. Świetny kontakt z wykładowcą. Indywidualne... Piotr Chrzanowski Krzysztof - opinia (1) Dużo pisać na temat jakości, poziomu nauczania i samej oferty Akademii... Krzysztof
Córka - opinia (1) Nord Ambulanse, to najlepszy transport medyczny. Bardzo uważnie biorą pod... Córka Ola - opinia (1) Szkolenie poprowadzone fachowo najlepsze w którym uczestniczylam Ola Michał - opinia (1) Polecam. Kurs odbywa się wekkendami co było dla mnie ważne . Michał Łukasz Sz - opinia (1) Polecam Kurs kwalifikowany pracownik ochrony ,zajęcia na wysokim poziomie... Łukasz Sz Martaaa - opinia (1) Zanim cokolwiek tu napisałam długo zastanawiałam się jak opisać przebieg... Martaaa Agnieszka - opinia (1) Pani Agnieszka ma bardzo dużą wiedzę,dzięki czemu doskonale umie podołać... Agnieszka Właśnie Tak - opinia (1) Super kurs. Lepszego nauczyciela nie znajdziesz Właśnie Tak Marcin - opinia (1) Firma kompletnie nie słowna , nie wywiązuje się z ustaleń . Z początku było... Marcin Kasia - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenie po zakończeniu nauki. Intruktorzy z pozytywnym... Kasia Marysia - opinia (1) Niezwykle przyjazna atmosfera. Wiadomym jest że jest to zasługa ludzi, którzy... Marysia Wiktor - opinia (1) Prowadzą specjalistyczne szkolenia zawodowe dla operatorów maszyn do robót... Wiktor Hania - opinia (1) Świetne miejsce, wspaniała atmosfera, instruktor na medal. Serdecznie polecam ;) Hania Agata - opinia (1) Szkolenie w formie online jak najbardziej na plus. Pierwszy raz korzystałam z... Agata Jan - opinia (1) Polecam wszystkim tą firmę .Indywidalne podejście do klienta. Robiłem tam... Jan Grażyna - opinia (1) Kursy BHP w tym miejscu to szereg zalet - przede wszystkim możliwość nauki... Grażyna Transport Warszawa - Trójmiasto (2) Bardzo punktualni i obsługa wręcz wspaniała. Przetransportowali starszą osobę... Krzysztof Agata - opinia (1) Dzięki kursowi BHP w tej placówce poszerzyłam swoje kwalifikacje zawodowe i... Agata