Jola J. - opinia (1) Brakuje gwiazdek do oceny Anatomic, pełen profesjonalizm, pasja i ogromna... Jola J. Kamila - opinia (1) Zdecydowałam się na dodatkową edukację wczesnoszkolną i przedszkolną. To... Kamila karolcia - opinia (1) Polecam, bardzo miła i kompetentna astomsfera. Brałam udział w kilku... karolcia
Katarzyna - opinia (1) Ten Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli jest świetnym wyborem, jeśli jako... Katarzyna Marcin Ameryk - opinia (1) O masażu marzyłem blisko od trzydziestu lat i wreszcie spełniłem to marzenie.... Marcin Ameryk Kpt.Mariusz Rzechowski - opinia (1) Ze względu na restrykcje Covid-19 kurs ecdis jrc-9201 odbyłem on-line.... Kpt.Mariusz Rzechowski Szymon - opinia (1) Kurs odbywa się w przyjemnej oraz profesjonalnej atmosferze. Jestem bardzo... Szymon Kasia - opinia (1) Idealnie, sympatycznie, bardzo polecam. Kasia Kamil - opinia (1) Jestem zadowolony, egzamin na koparki zdany , czekam na uprawnienia. Polecam... Kamil Kris - opinia (1) Jedno z tych miejsc, za którymi się tęskni po skończeniu nauczania.... Kris Katarzyna Kaczanowska - opinia (1) Wybór kursu masażu Lomi Lomi Nui u Karoliny Leguckiej był strzałem w... Katarzyna Kaczanowska Magda - opinia (1) Z całego serca polecam ! Same pozytywne wspomnienia z kursu ! Dziękuje Pani... Magda Kasia - opinia (1) Polecić komuś naukę w tej Szkole to nic nie powiedzieć . Jest to miejsce... Kasia Piotr Chrzanowski - opinia (1) ecdis jrc. znakomity kurs. Świetny kontakt z wykładowcą. Indywidualne... Piotr Chrzanowski Krzysztof - opinia (1) Dużo pisać na temat jakości, poziomu nauczania i samej oferty Akademii... Krzysztof Córka - opinia (1) Nord Ambulanse, to najlepszy transport medyczny. Bardzo uważnie biorą pod... Córka Ola - opinia (1) Szkolenie poprowadzone fachowo najlepsze w którym uczestniczylam Ola Michał - opinia (1) Polecam. Kurs odbywa się wekkendami co było dla mnie ważne . Michał Łukasz Sz - opinia (1) Polecam Kurs kwalifikowany pracownik ochrony ,zajęcia na wysokim poziomie... Łukasz Sz Martaaa - opinia (1) Zanim cokolwiek tu napisałam długo zastanawiałam się jak opisać przebieg... Martaaa