Agata - opinia (1) Szkolenie w formie online jak najbardziej na plus. Pierwszy raz korzystałam z... Agata Jan - opinia (1) Polecam wszystkim tą firmę .Indywidalne podejście do klienta. Robiłem tam... Jan Grażyna - opinia (1) Kursy BHP w tym miejscu to szereg zalet - przede wszystkim możliwość nauki... Grażyna
Transport Warszawa - Trójmiasto (2) Bardzo punktualni i obsługa wręcz wspaniała. Przetransportowali starszą osobę... Krzysztof Agata - opinia (1) Dzięki kursowi BHP w tej placówce poszerzyłam swoje kwalifikacje zawodowe i... Agata Lidka - opinia (1) Polecam! Szeroki wybór kierunków. Ja zdecydowałam się na studia doszkalające... Lidka daria - opinia (1) Najlepsza pracownia! Dzięki pani Dorocie udało mi się dostać na wymarzone... daria Radek - opinia (1) Szkolenie w formie PDF, zakończone testem. Bardzo wygodna opcja i przy tym... Radek Kursy księgowości (1) Czy ktoś korzystał z kursów księgowości https://kursy-ksiegowosci-online.pl/... Kazikdobry Alona - opinia (1) Skończyłam kurs Lomi Lomi Nui i jestem pod wrażeniem jak dużo może się... Alona P.P.H.U - opinia (1) Fajne i ciekawe szkolenie. Nikt z nas się nie nudził . Zdobyte umiejętności... P.P.H.U mediol.transport - opinia (1) Doskonała oferta, pełen profesjonalizm. Wiedza przekazana w prosty,... mediol.transport Zbyszek - opinia (1) Świetna ekipa, mega klimat. Polecam Zbyszek Zofia - opinia (1) Bardzo profesjonalny kurs prowadzony w super przyjaznej atmosferze, bez... Zofia Karolina - opinia (1) Polecam kursy w Masters of Bartenders z czystym sumieniem. Oba kursy, które... Karolina Sabrina - opinia (1) Zdecydowałam się na szkolenie w ODN w zakresie edukacji przedszkolnej i... Sabrina Tamara - opinia (1) Bardzo dużo wiedzy praktycznej przekazane przez prowadzących szkolenia,... Tamara Dagmara - opinia (1) Robiłam tutaj kurs na prawo jazdy. Bardzo dobry kontakt i organizacja. Kurs... Dagmara Wojtek - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy w zakresie BHP. Cieszymy się, że... Wojtek Michał - opinia (1) Bardzo pozytywnie nastawieni do kursantów, miła obsługa interesantów. Pomoc i... Michał