Pola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia bhp online . Całe szkolenie zostało... Pola Eliza - opinia (1) Kursy przeprowadzone na najwyższym poziomie, na pewno tutaj wrócę na inne... Eliza Ania - opinia (1) Korepetytorka bardo przyjazna, cierpliwa i profesjonalna. Zajęcia są... Ania
aleksandra - opinia (1) Profesjonalnie i przytępnie. Serdeczn atmosfera. aleksandra Ola - opinia (1) Super atmosfera w trakcie zajęć. Pogodna i cierpliwa korepetytorka Ola Adam - opinia (1) Bardzo cierpliwa nauczycielka, szkoda że nie mam takich w szkole Adam Krzysiek - opinia (1) Wspaniałe miejsce i ludzie. Podczas szkolenia czuć, że ma się do czynienia z... Krzysiek Stefan - opinia (1) Polecam usługi tej firmy. Realizowali transport mojej mamy z domu do... Stefan Martyna Sendrowska - opinia (1) Uczestniczyłam zarówno w kursie barmańskim jak i baristycznym i oba gorąco... Martyna Sendrowska Monika - opinia (1) Polecam z czystym sercem, ukończyłam dwa kursy. Jeden lepszy od drugiego,... Monika Amanda - opinia (1) Świetne szkolenia. Ja akurat korzystałam z szkolenia BHP i jestem bardzo... Amanda Aleksandra Kidula - opinia (1) Odbyłam tutaj szkolenie BHP online i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.... Aleksandra Kidula Gabriela M. - opinia (1) Bardzo zaangażowani ratownicy, pełni empatii do starszych osób. Transport... Gabriela M. WalLit - opinia (1) Passed EGlobe course. It was very well organized, even looking on all... WalLit Iwona - opinia (1) Córka chodzi na angielski do egzaminu ósmoklasisty i bardzo sobie chwali. Od... Iwona Beatasmodzich - opinia (1) Nie byłam przekonana do kursów BHP online, ale wiedza przekazana jest w... Beatasmodzich Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu BHP który miałam okazję tutaj odbyć.... Anna Radek - opinia (1) Bardzo przyjazna atmosfera oraz pełen profesjonalizm. Radek Joanna - opinia (1) Dziecko chętnie chodzi na zajęcia języka angielskiego :) Joanna Jakub - opinia (1) Polecam z całego serca, ja i wielu moich znajomych już korzystamy z usług -... Jakub