Paweł Chechłacz - opinia (1) Kurs ECDIS "type specific" na JRC przeprowadzony "on-line" niezwykle sprawnie... Paweł Chechłacz Tomasz D. - opinia (1) Kurs prowadzony przez Pana Wojtka ciekawie, profesjonalnie i w milej... Tomasz D. J Chylinski - opinia (1) Lab znakomicie wyposażone, Prowadzący Pan W. Legieć doskonale przygotowany,... J Chylinski
Sprawdź-umowę-szkoła-Kappa - opinia (1) Nie polecam. Zajęcia to omawianie zadań domowych. Odrabiasz zadania, dobrze,... Sprawdź-umowę-szkoła-Kappa Ewa S. - opinia (1) Mój 12-letni syn uczęszcza na zajęcia rysunku i rzeźby. Lekcje są prowadzone... Ewa S. Hanna - opinia (1) Nie wiem ile gwiazdek dać Karolinie ale dałabym dużo więcej,jest niesamowita... Hanna Wiktoria - opinia (1) Mega doświadczenie. Super prowadzący, miła atmosfera. Polecam każdemu Wiktoria Maria Tokar - opinia (1) Skończyłam kyrsy barmańsie w lipcu i jestem bardzo zadowolona! Najlepsze... Maria Tokar Rozalia - opinia (1) Bardzo polecam zajęcia w Akademi Talentow wszystkim przygotowującym się do... Rozalia Maciej - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wykładowcy bardzo zaangażowani. Widać ogromne... Maciej Iga - opinia (1) Polecam. Solidna i przyjazna Firma. Dziecko chętnie korzystało przez cały rok... Iga Beata - opinia (1) Dobra oferta i lokalizacja. Dogodne terminy. Beata Małgorzata - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm, corka bardzo zadowolona, co przełożyło sie na... Małgorzata J.G. - opinia (1) Wspaniałe warsztaty dla młodzieży przygotowującej się do egzaminu np.... J.G. Jackat - opinia (1) Wykładowcy bardzo dobrzy, to czego się nauczysz na kursie w zupełności... Jackat Wojciech - opinia (1) Świetna organizacja kursu, kompetentny prowadzący i bardzo dobra atmosfera.... Wojciech Alicjadom - opinia (1) Bardzo sprawnie przeprowadzone lekcje online Alicjadom Joanna - opinia (1) Polecam gorąco każdemu! Ukończyłam kurs refleksologii stóp. Fantastyczna... Joanna Magda - opinia (1) Świetne, bardzo wartościowe kursy różnego typu i z każdego przedmiotu. Gorąco... Magda RJ - opinia (1) Bardzo uporządkowany program, świetna organizacja i kontakt na każdym etapie.... RJ