Mirosława - opinia (1) Serdecznie polecam kursy w Indeksie. Syn został bardzo dobrze przygotowany do... Mirosława Agnieszka - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z nauczania, dzisiaj otrzymaliśmy wyniki matur,... Agnieszka Marta R. - opinia (1) Polecam z całego serca współpracę z Panią Magdą, która swoją wiedzę i... Marta R.
Asia - opinia (1) Ukończyłam kurs Montessori - program przedszkolny, który dał mi więcej niż... Asia Joanna - opinia (1) Pani Magda to osoba pełna energii i zaangażowania, w tym co robi. Kurs... Joanna Grzechu - opinia (1) Przystępna forma szkolenia online. Szkolenie poszło bardzo sprawnie i... Grzechu Aga - opinia (1) Wspaniale zorganizowany wypoczynek. Dużo atrakcji. Syn szczęśliwy. Świetna... Aga Anka - opinia (1) Magda jest wspaniałym trenerem. Na jej zajęciach otrzymałam dużo... Anka Jestem bardzo zadowolona z kursu grafiki komputerowej (2) Serdecznie polecam intensywny kurs grafiki komputerowej prowadzony przez Pana... Witku M. - opinia (1) Uczestniczyłam w kursie przedszkolnym. Współpraca z Polskim Centrum... M. Ania - opinia (1) Bardzo polecam Polskie Centrum Montesorii. Pełen profesjonalizm, ogromna... Ania K. - opinia (1) Profesjonalna organizacja i świetnie poprowadzony kurs dla nauczyciela.... K. Anna - opinia (1) Przemiła atmosfera, kompetentny i cudowny nauczyciel. Polecam wszystkim... Anna Sławomir Grabowski - opinia (1) Pan Wojtek prowadzi kurs ciekawie, rzeczowo i profesjonalnie. Zdecydowanie... Sławomir Grabowski A - opinia (1) Bardzo pomocni, rzeczowi i uprzejmi. Dziękuję za pomoc A Łukasz - opinia (1) Kurs uav bvlos - w dobie pandemii zajęcia teoretyczne on-line + praktyki w... Łukasz Elwira - opinia (1) Prowadzący przekazują bardzo dużą wiedzę, są dokładni i rzeczowi. Warto... Elwira Justyna - opinia (1) Fachowo, starannie, szczegółowo i profesjonalnie przygotowane szkolenie. Cena... Justyna Anna - opinia (1) Bardzo rzetelnie przeprowadzone szkolenie, uzyskałam wszelkie niezbędne... Anna małgorzata - opinia (1) Profesjonalnie, ciekawie, niezwykle praktycznie. Gorąco polecam. małgorzata