Zbyszek - opinia (1) Świetna ekipa, mega klimat. Polecam Zbyszek Zofia - opinia (1) Bardzo profesjonalny kurs prowadzony w super przyjaznej atmosferze, bez... Zofia Karolina - opinia (1) Polecam kursy w Masters of Bartenders z czystym sumieniem. Oba kursy, które... Karolina
Sabrina - opinia (1) Zdecydowałam się na szkolenie w ODN w zakresie edukacji przedszkolnej i... Sabrina Tamara - opinia (1) Bardzo dużo wiedzy praktycznej przekazane przez prowadzących szkolenia,... Tamara Dagmara - opinia (1) Robiłam tutaj kurs na prawo jazdy. Bardzo dobry kontakt i organizacja. Kurs... Dagmara Wojtek - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy w zakresie BHP. Cieszymy się, że... Wojtek Michał - opinia (1) Bardzo pozytywnie nastawieni do kursantów, miła obsługa interesantów. Pomoc i... Michał Paweł - opinia (1) Polecam szkolenie na koparki i koparkoładowarki - szybko, profesjonalnie,... Paweł ala - opinia (1) Byłam na kursie kinesiology taping i muszę przyznać że wykładowca miał do nas... ala Olo - opinia (1) Świetni nauczyciele, doskonałe przygotowanie do egzaminu Olo Klaudia - opinia (1) Świetne miejsce dla nauczycieli, pedagogów. Przyjazna atmosfera,... Klaudia Dominika - opinia (1) Namiar na tę placówkę dostałam od znajomego, także było tak jak się tego... Dominika Mirosława - opinia (1) Serdecznie polecam kursy w Indeksie. Syn został bardzo dobrze przygotowany do... Mirosława Agnieszka - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z nauczania, dzisiaj otrzymaliśmy wyniki matur,... Agnieszka Marta R. - opinia (1) Polecam z całego serca współpracę z Panią Magdą, która swoją wiedzę i... Marta R. Asia - opinia (1) Ukończyłam kurs Montessori - program przedszkolny, który dał mi więcej niż... Asia Joanna - opinia (1) Pani Magda to osoba pełna energii i zaangażowania, w tym co robi. Kurs... Joanna Grzechu - opinia (1) Przystępna forma szkolenia online. Szkolenie poszło bardzo sprawnie i... Grzechu Aga - opinia (1) Wspaniale zorganizowany wypoczynek. Dużo atrakcji. Syn szczęśliwy. Świetna... Aga