Monika - ocena (1) Dzięki kursom online mogę uczyć się w dogodnym dla mnie czasie. To bardzo... Monika Jan Kaczmarek - ocena (1) W Oświata-Lingwista panuje przyjazna atmosfera, która sprzyja nauce. Dzieci... Jan Kaczmarek Marek - ocena (1) Wykładowcy prowadzący kursy BHP są profesjonalistami z dużym doświadczeniem.... Marek
Damian - ocena (1) Kursy BHP na stronie Kursy-Lingwista są wyjątkowo dobrze przygotowane.... Damian Krzysztof - ocena (1) Cenię sobie innowacyjne podejście Ośrodka Doskonalenia Nauczycieli do tematu... Krzysztof Jacek - ocena (1) Super szkolenie Jacek m.z - ocena (1) Świetnie przygotowana kadra szkoleniowa oraz jasny i merytoryczny przekaz... m.z Samantha - ocena (1) W tym Roku zaczełam przygode z masażem i wybranie Anatomic - centrum... Samantha Rafał Piotrowski - ocena (1) Cóż by tu napisać...dopiero zaczynam porządnie swoją przygodę z dronami. Kurs... Rafał Piotrowski Agnieszka - ocena (1) To instytucja, która zapewnia wysokiej jakości edukację w przyjaznym i... Agnieszka Agnieszka Zdrojewska - ocena (1) Pani Eliza to profesjonalistka w każdym calu. Niesamowita wiedza, empatia i... Agnieszka Zdrojewska Eliza - ocena (1) Rewelacyjne szkolenie! Mimo wakacyjnego luzu to aż chciało się ćwiczyć na... Eliza Ana - ocena (1) Super, najlepsze szkolenie z pierwszej pomocy na jakim byłam. Ana Bartek - ocena (1) W placówce panuje przyjazna atmosfera, która sprzyja nauce i rozwojowi... Bartek Marcin - ocena (1) Syn uczęszczał chętnie na zajęcia z Informatyki. Gratulacje dla Pana... Marcin Konstancja - ocena (1) Programy doskonalenia są świetnie dopasowane do potrzeb współczesnego rynku... Konstancja Karolina B. - ocena (1) Matura zdana w większości na 100% . Przygotowanie bardzo dobre ,super kadra... Karolina B. Maja - ocena (1) Najlepszy kurs przygotowujący do matury z matematyki. Polecam wszystkim,... Maja Ola - ocena (1) super kurs polecam Matura zdana :-) Ola Janina - ocena (1) Szkolenie ze sztucznej inteligencji, prawdopodobnie najlepsze w jakim... Janina