cz. II (1) Pani Emanuela (obecny instruktor) rewelacyjnie potrafi dotrzeć do każdego z... Ola Cz I mojej opinii (1) Witam! Jeszcze pół roku temu, sama siedziałam przed komputerem i szukałam... Ola Kurs Fryzjerski (1) Chcielibyśmy serdecznie i z całego serca podziękować naszej instruktor... Grupa Asów
Moje doswiadczenie w ECK (1) Wlasnie koncze polroczny kurs w ECK!Jestem z niego bardzo zadowolona jak iz... Sylwia G Zawiedziona (2) Jak rozpoczlam kurs to wszycy zachwalali ze bedzie ogrom modelek ktore beda... Ania Kurs Stylizacji Paznokcia (1) Kurs - rewelacja!!! Polecam wszystkim - wszystkie metody zaprezentowane w... kursantka Iza - opinia (1) Mogłby ktos z was pogadac ze mną na gg o tych lekcjach itp. Moj nr gg :2969412. Iza zadowolona kursantka (1) odbylam kurs stylizacji paznokci w Bella, jestem bardzo zadowolona z poziomu... bratka Miła atmosfera (1) Nie stresowałem się jak w innych. Można się dogadać co do terminów Jerzy tak trzymac!!!!! (1) sama korzystalam z takiego szkolenia i nie moge powiedziec nic zlego na... Zloty warkocz:) KURS FRYZJERSKI (1) Chciałabym podziękować za suuuper kurs, w szczególności Łukaszowi, który... KURSANTKA Szkolenie z udzielania Iszej pomocy przedmedycznej (1) Kurs zorganizowano w siedzibie firmy Rolls-Royce Marine Poland dla 2 grup... Lucyna Moczulska szkolenie do bani! strata czasu! (1) Szkolenie przeprowadzone w nieprofesjonalny sposób. Chaotyczny wykład, brak... kursant Kurs stylizacji paznokcia (1) Właśnie skończyłam kurs pod fachowym okiem kochanych dziewczyn Ani i... Ż.G Kurs stylizacji paznokcia (1) Kurs godne polecenia dla wszystkich ktorzy pragna rozpoczac prace w zawodzie... Ewelina Moje odczucia na temat Metody Suzuki (1) Metoda nauczania gry na skrzypcach i rytmiki na b. wysokim poziomie, godna... Tomek-jeden z rodziców Joanna Jankowska - opinia (1) Dodatkowe atuty: - profesjonalne przygotowanie - interesujące wykłady -... Joanna Jankowska absolwent kursu (1) Właśnie skończyłam kurs Specjalista d/s obsługi klienta. Super... Danuta Szkolenia bezpłatne (1) Czy ktoś wie czy istnieją jakieś szkolenia bezpłatne z zakresu kadr itp? Nie... Pafi na pianinie (1) Szukam szkoły albo nauczyciela uczącego gry na pianinie w Gdyni, mam 5letnią... mimi