Polecam, są widoczne rezultaty. (1) Polecam innym szkołę Szybkiego Czytania EDU, przy odrobinie pracy naprawdę... s. maziak Szkolenie z Pierwszej Pomocy (1) Szkolenie zostało przeprowadzone dla 30 osób. Zajęcia były prowadzone przez... Hanna Plata ;) (1) bardzo profesjonalna kadra i niespotykane, indywidualne podejście. poza tym... *&^$%
ratownik (przyszły) - opinia (1) Pierwsze szkolenie(uczestniczyłem już w wielu),na którym wiadomo o co chodzi.... ratownik (przyszły) super kurs (1) bardzo polecam kurs manicure i pedicure sama odbyłam taki bardzo dużo się... dorota Bzdura (1) Nie polecam! Lepiej zainwestować w korepetycje albo dobre podręczniki! 3... esi mało skutecznie:( (1) kurs skończony,kasa wydana,naprawde sie starałam ,na próbnym teście niby... :(( pozytyw (1) pozytyw kasia Polecam :) (1) Coraz więcej dzieci narażonych jest na dysleksje rozwojowe.Zdecydowana... Małgosia Polecam (1) Gorąco polecam, moje dziecko robi duże postępy w czytaniu i pisaniu. Uwielbia... Ewa Rewelacja (1) Jedyny skuteczny kurs przedmaturalny! zadowolona Ośrodek Kierowców (1) Panie z sekretariatu są przemiłe i wszystko wiedzą, co i gdzie trzeba... Basia Ocena szkolenia (1) Szkolenie zostalo przeprowadzone dla 6 osob. Wszyscy uczestnicy byli bardzo... Andrzej Polecam... (1) ...przede wszystkim dlatego, iż szkoła uczy swobodnej konwersacji poprzez... Violetta szkoła dla każdego (1) fajna szkoła, fajni nauczyciele, niskie ceny :-) raj Kurs Pomocy Przedmedycznej (1) PRZYBYŁEM, UCZESTNICZYŁEM, EGZAMIN ZALICZYŁEM. A teraz poważnie. Wspaniały... Tomasz Mróz wspanialy kurs (1) ten kurs polecam.. mozna nauczyc sie naprawde duzo Panie szkolace sa to osoby... zadowolona super kurs !!!! (2) Kurs naprawde godny polecenia. Zdobyłam tu nowy zawod o ktorym zawsze... Renia K KURS STYLIZACJI PAZNOKCIA (1) NA POCZATKU LISTOPADA UKONCZYLAM KURS STYLIZACJI PAZNOKCIA ..POTRAKTOWANO... Halcia Opinia wychowanka (1) Moje dziecko do tej pory korzystając z ośrodków dysleksji i nauczania... Robert