Biały widelec. Catering w Redzie

Cześć. Mam pytanie do wszystkich osób, które pracują lub w przeszłości pracowały w w/w miejscu. Jak oceniasz pracę w Białym widelcu? Czy płacą zarobione pieniądze terminowo, czy lecą sobie w kulki? Zastanawiam się czy nie podjąć pracy u nich i w związku z tym jestem ciekawa waszej opinii czy warto. Zapraszam do komentowania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Biały widelec. Catering w Redzie

Odradzam! Omijać z daleka. Chyba że ktoś lubi czekać nie raz nawet około miesiąc na swoją wypłatę jest bardzo dużo minusów :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam a czy pracowalas w catering widelec ze wystawiasz opinie ogolnie to sie z Toba nie zgodze a przede wszystkim w kazdej firmie sa minusy pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja słyszałam od obecnych pracowników, że kierownik czy szef kuchni się nie zna na kuchni, a najwięcej wie. Wyplaty ostatnio czekali 2 miesiące, sprzeciw lub jedno slowo albo coś zle się powie, wylatujesz. 1 przerwa na 12 godzin pracy i to 30 min z zegarkiem w ręku. Firma ma kilka adresów w internecie, oficjalnej nazwy też nie upubliczniaja. Więc to co, się na skuchalam, odradzam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Pracowałam więc wiem co pisze :) podaj jakiś plus skoro jest tak super :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowałam ponad rok. Odradzam. Trzymać się jak najdalej pieniędzy na czas nie wyplacają trzeba czekać nawet kilka miesięcy na wypłatę. A jak się upomnisz to cie zwolnią. Z szefem ani kierownikiem nawet nie ma co rozmawiać bo i tak cię zleją. Robisz od 7 do nie wiadomo której. Brak słów po prostu na nich. A o braku szacunku dla pracownika to już nie wspomnę..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety nie płacą na czas
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Życie za granicą to też nie bajka... (51 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...