co sie stało... (1) kto wie co sie stało jakies 30 min temu naprzeciw banku że był helikopter... ??? odśnieżanie (18) w Bojanie to jakaś makabra, czy tylko mnie się tak wydaje? od 48 godzin nie... ddd Gryfa Pomorskiego w k (1) Gryfa Pomorskiego zniszczona przez samochody ciężarowe od dewelopera... gigi
Ludzie! Jest mróz! (2) ZADBAJCIE O SWOJE ZWIERZAKI. i PTAKI magda CZY KTOŚ WIE JAKIE OSTATECZNE DECYZJE (1) zapadły w sprawie eksploatacji przepompowni i zlewni fekaliów w Bojanie przy... jan. ludzie listy piszą (9) Zamiast wpisywać rozpaczliwe skargi ( do kogo?) na dziury w drodze, które nas... bojanka Na kolęde worek pieniędzy (13) PAMIĘTAJCIE MIESZKAŃCY BOJANA ŻEBY NA KOLĘDZIE NIE DAWAĆ DUŻEJ KASY DLA... MIKOŁAJ pożegnanie starego proboszcza z Bojana (11) w niedzielę w Kościele w Bojanie odbędzie się uroczyste pożegnanie starego... ministrant Prośba do wszystkich czytelników forum Bojana (6) Jako jeden z mieszkańców Bojana mam do Was gorącą prośbę. Zaprzestańmy... stop ODWAGA (6) Przeczytałem kilka wypowiedzi na forum i ameryki nie odkryłem. Wiadomy temat... anonim POSŁUCHAJCIE PALIKOTA (2) układy z ilością radnych itp są praktykowane od lat i nic do tej pory to nie... użytkownik dróg bojańskie prostactwo to syf z komina, (2) psy na łańcuchach i motory/quady rozjeżdżające okolicę i tyle w bojańskim klimacie ustawił całe bojano (10) on jest lepszy od rydzyka ;-), kościół z wyglądu super nawet bardzo, ale ten... Jesteś wielki biedronki z pszedszkola opinie (1) co myslicie o grupie biedronki z pszedszkola zuzanna Czego brakuje w Bojanie? (49) J.w. Chciałabym rozpocząć dyskusję dotycząca naszego życia na wsi. czego nam... Justyna rola forum (3) W moim rozumieniu rola forum jest przekazywanie konkretnych informacji.... wieloletni mieszkaniec Bojana Zaginął pies rasy sznaucer miniatura (2) Dnia 24.12.2011 roku w Bojanie w godzinach południowych zaginął pies rasy... właściciel psa plany dróg w gminie (5) Ktoś się orientuje gdzie trzeba iść/zadzwonić/napisać żeby dowiedzieć się... jaco Droga (30) Czy kto s wie co z droga Chwaszczyno Bieszkowice? Było zebranie wiejskie ale... Fredek Strona internetowa sołectwa BOJANO (12) Oto adres strony wsi Bajano: http://www.bojano.info/ Jak na razie... zzz