Było dobrze teraz niekoniecznie
Witam Przechodząc zawsze odlądałam jak wyglądają fryzjerki zawsze pięknie uczesane więc postanowiłam wejśc i byłam bardzo zadowolona z obsługi strzygła mnie przesympatyczna Pani w bląd włosach pomyślalam że znalazłam wońcu świetnego fryzjera. po czasie Poszłam ponownie Panie czyste uśmiechnięte i miłe jak zawsze jednak Tamtej pani już nie było poszlam więc do innej i coo obcieła bo obcieła , kolejna wizyta to zupełna porażka . Znowu miłe i sympatyczne ale ciągle inne:) rotacja jest tam przeogromna naciągnięto mnie na dodatkową usługe jak mycie niedoinformowana Pani recepcjonistka po mojej informacji że bez mycia poinformowała że mycie jest wliczone w koszt więc poco mam niekożystać z czegoś zaco itak zapłace jednak tak niejest do końca. Pani która mnie obcieła to kompletny brak zdolności może umie ciąć ale peruki na wystawach. Naprawde kompletna porażka. Nie mam zastrzeżeń co do samej obsługi zawsze mili i uśmiechnięci pracownicy podadzą wode kawe itd. naprawde ale co do fahowości to jeszcze im duzo brakuje niepolecam jak będą tak często zmieniać personel to napewno korzystać nie będzie nikt