Salony fryzjerskie O'LA!

Fryzjerzy

Gdynia, Starowiejska 42/48

Justyna - opinia (1) Witam, szkoda, że za kreatywność można ocenić na 6* bo, Pani Kasia zasługuje... Justyna Aleksandra - opinia (1) Ogromne podziękowania dla pani Alicji, która odmieniła mój wizerunek... Aleksandra Irena i Basia - opinia (1) Ja i mama korzystamy z usług salonu Ola na ul. Starowiejskiej od maja br.... Irena i Basia
Pan Michał (1) Byłam 2 razy u pana Michała. Mega zadowolenie! Z rozjasnianych do blondu... Rowerowa Anka Ewa (1) Moim fryzjerem jest Pani Alicja, która zaraża swoim uśmiechem, pozytywną... Ewa Super salon (1) Do Pani Alicji chodzę od 10 lat. Jak zawsze wychodzę po wizycie bardzo... Karolina Dziękuję (1) Pani Alicja znowu wyczarowała na mojej głowie równowagę koloru i formy.... Joanna Bez rewelacji (1) Salon Ola Starowiejska niestety slaba obsluga glosno zero relaksu nie bylam... Anna Można sie poplakac (3) Zachęcona opiniami w internecie wybrałam sie do Pani Iwony na pierwsza... Ola Niestety już nie polecam. (1) To już nie ten sam salon co kiedyś ... Od kliku lat, paradoksalnie wraz z... Natalia Studio ola sie skonczylo kilka lat temu (2) Witam Wrocilam z krakowa po 3 latach i zmiany niby na lepsze w recepcji... ania b. P. Michał - całkowiete zaufanie (1) Po nieudanej koloryzacji w innym salonie udałam się po ratunek do P. Michała.... Marzena Wszystko super ! (1) Najlepsze męskie strzyżenie w trójmieście. Fryzjerki zawsze coś dobrego doradzą Mateusz Farbowanie (1) Salon przepiękny, adekwatny do poziomu obsługi. Korzystałam już kilka krotnie... Klaudia Od lat najlepszy salon! (1) Pani Alicja jak zwykle dobrala ciecie do moich cienkich pior! 10lat mniej!... Ola polecam salon Ola (1) Super klimat...jakość wykonywanych usług i oczywiście przesympatyczna Pani... Kuba najlepszy salon w trójmieście ! (1) Czemu najlepszy ? Najlepiej przyjść i przekonać sie na własnej skórze... Do... Izabela Polecam każdemu (1) Rewelacyjna jakość usług i kreatywność to zdecydowanie priorytet tego... Magda Najlepszy salon w Trójmieście (1) Witam, nareszcie znalazłam odpowiedni salon fryzjerski w Trójmieście z wysoką... Anna Pani Alicja (1) Energiczna, kontaktowa, sympatyczna, ale przede wszystkim jak nikt inny... Anna U