Salony fryzjerskie O'LA!

Fryzjerzy

Gdynia, Starowiejska 42/48

W końcu profesjonalne strzyżenie! (1) Zdecydowanie polecam! W końcu znalazłam fryzjera, który jest profesjonalistą... eve Sądzę ,że konkurencję boli,że w tak trudnych czasach można tak świetnie prowadzić firmę (1) Umówiłem się telefonicznie na wizytę w salonie na godzinę 12.30. Pojawiłem... Robert Pełen profesjonalizm (1) O Salonach Ola uslyszalam w Warszawie od kolezanki. Poniewaz spedzalam ten... natalia
Stanowczo nie polecam! (8) Jakość usług zdecydowanie nie odpowiada cenom. Poprosiłam i specjalnie... Karolina POLECAM (3) Polecam nowootwarty salon w Galerii SZPERK, Gdynia ul. Płk.Dąbka. Dzis byłam... Dorota w temacie (2) Byłam klientka salonu na Starowiejskiej, w ciągu kilku miesięcy trzy razy... Anna NIEKOMPETENCJA I TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU. (1) Ten salon to totalny przerost formy nad treścią. Ładny wystrój i wypasione... Ania wszsytko ok gdyby nie zabójcze ceny (1) Chodzę do salonu od kilku lat, wszsytko ok naprawdę fajne fryzjerki: Pani... Asia Nigdy w życiu (1) Nigdy w życiu takich bzdur nie słyszałam! Jestem wielotetnią klientką Salonu... P. Aneta GORĄCO POLECAM!! (4) Jakieś 1,5 roku temu trafiłam przypadkiem do tego salonu...A teraz jestem... Monika nigdy w życiu!! (3) niestety nie mam nic dobrego do powiedzenia o tym salonie. farba do włosów to... emilka pozytywnie (2) Byłam w tym salonie już 3-krotnie, za każdym razem inny fryzjer ścinał mi... Klientka p. Monika (1) Byłam kilkakrotnie u p. Moniki (na Damroki) ponieważ przepięknie robi... Ela Polecam (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług salonu, po namowie koleżanki. Zostałam... Klaudia tragedia! :/ (2) mam krótkie włosy i zostały mi ścięte mało profesjonalnie, wręcz okropnie, z... Asia Rewelacja, (1) Bardzo kreatywne, miłe fryzjerki, doskonały manicure i pedicure, świetna... MrsFoka Jestem nieziemsko szczęśliwa (1) Dzisiaj byłam w CUDOWNYM miejscu . Fryzjerka która mnie obsługiwała jest 100%... Zadowolona z każdym cięciem gorzej (2) Po pierwszej wizycie bylam bardzo zadowolona z uslug. Nastepne dwie fryzury... anna pani Dominika- profesjonalistka (1) Jestem stałą klientką zabiegów u kosmetyczki pani Dominiki, bardzo zadowolona... Monika K Polecam!!!! (1) polecam gorąco wszystkim kobietom które wciąż szukają swojego fryzjera Sylwia