Salony fryzjerskie O'LA!

Fryzjerzy

Gdynia, Starowiejska 42/48

Pani Iwona fryzjerka (1) Polecam gorąco Panią Iwonę, chodzę do niej od 2 lat i jestem z niej bardzo... Izabela Obcięcie za krótkie (2) Byłem w salonie na starowiejskiej. Obsłużyła mnie Pani która wzbudzała... nie zadowolony klient : ) Pani Regina (2) Polecam Panią Reginę która robiła mi dekoloryzację włosów z bardzo dobrym... Paulina
Średnio (1) skusiłam się na pierwszą wizytę ok 2 lata temu. Skierowały mnie znajome do... Zuzanna Nie polecam (1) Szperk: Niestety ścinająca mnie Pani fryzjerka, nie potrafiła zrozumieć że... klient Profeska :) (1) Po raz pierwszy miałam do czynienia z fryzjerką,która wie co robi,co dla... A. Polecam (1) Serdecznie polecam panią Beatę (blondynkę). Oprócz dobrego wyczucia... kobieta Pedicure (1) Gorąco polecam p.Dominikę. Jest najlepszym fachowcem na całe trójmiasto.... Monika Polecam p.Dominikę (1) W salonie w szczególności polecam p.Dominikę, u której niejednokrotnie byłam... Marta Pani Dominika (1) Jestem stałą klientką Salonu i Pani Dominiki już od kilku lat. Cenię Panią... Ania kosmetyczka (1) Polecam Panią Dominike każdemu,kto chce aby jego stopy były piękne i zadbane!... klientka uslugi kosmetyczne Pani Dominika (1) glownie korzystam z uslug kosmetycznych w salonie u Pani Dominiki: polecam... alexis Niezmiennie od 9 lat (1) Jestem stałą klientką p. Alicji. Z salonu wychodzę zawsze zadowolona i... Ola NIE POLECAM (1) Zdecydowanie nie polecam!!! Fryzjerka mimo moich zastrzeżeń pocieniowała moje... Zawiedziona PEŁNY PROFESJONALIZM I KOMPETENCJA (3) Z usług salonu korzystam od samego początku ich istnienia, czyli 14 lat i nie... Małgorzata Polecam, ale nie wszystkim ;) (2) Usługi świadczone przez ww. salon są na prawdę na wysokim poziomie, ale... kkkk Polecam (1) Bardzo polecam strzyżenie u Pani Iwony, bardzo profesjonalnie i przyjemnie... Agnieszka Super (1) Polecam gorąco, pełen profesjonalizm, sympatyczna obsługa, dzisiaj... Agnieszka OK! (1) Pozytywne zaskoczenie:) Ceny troszkę wysokie ale adekwatne do usługi :) kamyla NIE NIE NIE (1) Salon wygląda super, Panie też miłe, klimat OK, kawka, herbatka, pitu pitu..... oliwia