Salony fryzjerskie O'LA!

Fryzjerzy

Gdynia, Starowiejska 42/48

Najlepszy salon w Gdyni!!! (1) Byłam w wielu salonach w Gdyni. Wychodząc od każdego byłam niezadowolona. Mam... Stała klientka JESTEM POD WRAZENIEM ... (2) Skorzystałam ostatnio z usług tego salonu na Fikakowie i muszę przyznać że... xx Było dobrze teraz niekoniecznie (1) Witam Przechodząc zawsze odlądałam jak wyglądają fryzjerki zawsze pięknie... oliwka
Zaskakujaco dobry salon (1) Na poczatku trafilam tam na henne rzes. Umowilam sie, panie zadzwonily do... Magnolia Naprawde warto. (1) Dzisiaj była już moja 5 wizyta, i nigdzie indziej nigdy nie mam zamiaru... Mateusz bez rewelacji (1) niestety jeśli liczymy że za wysoka cena idzie w parze z jakością to się... beeete ceny wysokie i nic poza tym (1) pierwsza wizyta była super kolor i ścięcie dobrane ale ta kolejna wizyta w... była klientka chcesz się poczuć piekna skorzystaj z usług (1) Serdeczne polecam salon O'LA. rewelacyjna obsługa, potrafią z brzydkiego... stała zadowolona klientka Polecam! (2) Jestem klientką salonu na Wielkim Kacku, strzyże mnie p. Ola i jestem bardzo... Monika ok (1) Byłam 3x, w dwóch przypadkach byłam super zadowolona, w jednym było bardzo... anja bez rewelacji (1) Skorzystałam z usług strzyżenia u p. Oli kilkakrotnie i moja ocena usługi... Joanna beznadzieja! (1) odradzam.proste obcięcie grzywki okazało się nie lada problemem dla Pani... Klientka ewelina - opinia (1) polecam szczególnie p. Olę jeszcze nigdy nie miałam tak pieknie obcietych... ewelina Profesjonalizm w 100%!!!! (1) Ja od pierwszej wizyty w tym salonie wiedziałam, że zostanę jego stałą... Karolina Ewa - opinia (1) oprocz masującego fotela bez rewelacji Ewa super fryzjer (1) Goraco polecam .korzystam z uslug jedynie p.Ali gdyz jest niezastapiona... kasia JESTEM BARDZO ROZCZAROWANA!!!! (1) Wysokie ceny niestety nie są adekwatne do niskiej jakości usług ://!!... klientka REWELACJA!! (1) P*O*L*E*C*A*M !!!!!!! "Zdradziłam" moją fryzjerkę, do której chodziłam 15... Gosia Polecam (1) Bardzo sympatyczna obsługa, fotele masujace to bajka ;). Tylko masują za... Agava Monika M - opinia (1) Właścicielkę salonu cechuje profesjonalizm , uczciwość i ogromna życzliwość... Monika M