Były uczeń - indywidualne - ocena

Temat dostępny też na forum: Talkersi.pl
Jestem zadowolony i polecam, ponieważ formuła działa, rozmowy są konkretne na tematy biznesowe, rozwojowe, a czasami też po prostu życiowe. Korzystałem z rozmów najpierw długo z 1 lektorką, potem z własnej woli spróbowałem też innych osób - chciałem sprawdzić czy odnajdę sie przez zmianę akcentu i rozmówcy - i w sumie trwało to przez ponad 14 miesięcy - wiec jak na mnie to długo. Dokupiłem w sumie 2 razy (przedłużyłem).
Cena vs jakość jest dobra. Na pierwszy rzut oka "drożej niż apka" - ale tu mam też relacje, zaangażowanie i realny progres. Najważniejsze - jest efekt. Rozmawiam po angielsku, skoczył mi poziom, zniknęła obawa. Więc polecam. I kupiłem też na prezent siostrze na urodziny i ona też jest zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za tak entuzjastyczny i szczegółowy feedback!

Cieszymy się, że zajęcia przyniosły realny efekt – skok poziomu i brak obawy w rozmawianiu po angielsku to właśnie to, co chcemy dostarczać. Doceniamy też, że poleciłeś nas siostrze – Wasze zadowolenie jest dla nas kluczowe! ✨
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dominik - ocena (4 odpowiedzi)

Dziękuję za kolejny rok współpracy. Firma zarządza moimi nieruchomościami na wynajem, gorąco...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Miałam przyjemność skorzystać z usług firmy i jestem bardzo zadowolona z efektów! Ekipa wykazała...

Piotr - ocena (3 odpowiedzi)

Absolutnie polecam ten serwis narciarski! Szeroki wybór, świetne doradztwo i błyskawiczna obsługa...