Chilly Willy

Puby Kluby, dyskoteki

Gdańsk, Jantarowa 16

Impreza (1) Wyprawiałam urodziny wszystko super poza krzywym parkietem gdzie naprawdę źle... maleńka ŻENADA (1) nie polecam tej imprezy kiedys to jeszcze mozna bylo sie bawic ale na dzien... imprezowicz Dłuuuugie oczekiwanie (1) Byliśmy w tej "wspaniałej " restauracji jeszcze przed sezonem letnim - (nie... gosiak
nieświeże jedzenie (2) W dniu 08.05.11 byłam na obiedzie i niestety dostałam mocno nieświeży kotlet... Iwona Pawlak Bieda (1) Zajechałem z kumplami na coś meksykańskiego. Padło na chilli con carne. Jak... GPB udany sylwester (1) Zabawa sylestrowa udana. Bardzo dobre jedzenie i miła atmosfera. Rewelacyjna... KiB Jaki sylwester taki cały rok! (1) Na szczęście sylwester był super udany:) Fajna muzyka, bardzo dobre jedzenie.... Zibi sylwester i takie tam...... (1) a ja sylwestra polecam wszystkim tym co lubia sie dobrze... bz GOSCIE - opinia (2) w sobote wyprawiane byly urodziny zostala wydana spora kwota w sumie bylo nas... GOSCIE Zajefajna impreza (1) Byłam na imprezie w sobotę 16-01-2010 i zajefajnie się wybawiłam polecam... ADA sylwestra tam nie polecam, zwykłe sobotnie imprezy są ok (1) Byłam tam w zeszłym roku ;) a właściwie na przełomie 2009/2010,... okruszek_ Obsluga na niskim poziomie (1) Witam, w czwartek bylem w Chilly Willy i strasznie sie zawiodlem. Niby... Alan Dark średniej klasy dyskoteka dla wszytskich (1) byłam tam z parę razy, muzyka fajna, zabawa też. Czasami jednak grubo po... wygodna nawet mila knajpa (1) W sumie warto sie wybrac ja mam blisko wiec chodze. Ludzie rozni, ale zawsze... Frank Boski lokal dla chłopców (1) Nareszcie lokal dla nas, super klimat - pozdrawiam Boryska Tam na prawdę nie... zenuś franc - opinia (1) nic dodac nic ujac,pozdro dla tomkow,borysa oraz dj mareczka oraz obslugi baru:) franc