Marcin - ocena (2) Konsultacja dermatologiczna przebiegła bardzo profesjonalnie i pomogła mi... Marcin Marlena - ocena (2) Zadowolona klientka świeżo po wyjściu z gabinetu poleca ;D Marlena Marcela - ocena (2) Wszystko ekstra, nowoczesny sprzęt, polecam. Marcela
Anna - ocena (2) Wszystkie brodawki i znamiona przebadane, wizyta na wycięcie największej... Anna K. Goniewicz - ocena (2) Doktor Igor wreszcie rozwiązał problem z wrastającym paznokciem u mojego... K. Goniewicz Nikola - ocena (2) Najlepszy dermatolog u jakiego byłam! Nikola Diana - ocena (2) Obawiałam się czym jest zmiana skórna ale pan doktor na szczęście potwierdził... Diana Roksana - ocena (2) Wypadanie włosów wreszcie zostało powstrzymane, dawno nie byłam tak... Roksana Alicja - ocena (2) Kolejna wizyta u pana Igora i kolejny raz takie efekty, że na pewno nie... Alicja Kamila K - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie. Przemiła pani dermatolog, młodziutka ale z wielką... Kamila K Anita - ocena (2) Kompleksowe podejście do pacjenta, lekarz dokładnie przeprowadził wywiad i... Anita Maciej - ocena (2) Pełen profesjonalizm, miła obsługa, bardzo wysoka jakość usług. Jestem... Maciej Lilianna - ocena (2) Zabieg usunięcia znamienia przebiegł szybko i bezboleśnie, wszystko ładnie... Lilianna Marta SK - opinia (1) Korzystałam z leczenia u Pana dr Igora Michajłowskiego przez ostatnie 1,5... Marta SK Krzysztof - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyt i efektów leczenia - miałem kilka problemów... Krzysztof Alina N - opinia (1) Miałam silne AZS i jestem pod stałym nadzorem Pana Doktora. Jestem zadowolona... Alina N Anita Puzoń - opinia (1) Przyszlam z niewiadoma na moich rekach. Zluszczone, czerwone i do tego... Anita Puzoń ignacy - opinia (1) jestem po leczeniu grzybicy i jestem wolny od tej choroby pierwszy raz od... ignacy Kamila Z - opinia (1) Doktor bardzo kontaktowy i szybko dobrał mi leki. Prędzej nikt nie mógł mi... Kamila Z BZ - opinia (1) Polecam dr Oliwie Komorowska! Bardzo dobry specjalista w dziedzinie... BZ