czy masleliscie juz gdzie na Sylwestra 2003/2004 ?? (10) Czy macie juz jakies plany na Sylwestra 2003/2004 ? A_nik Europa w Twojej firmie? (1) II Forum MSP "Europa w Twojej firmie. Możesz więcej." odbędzie się w dniach... Marcin Zając OPENTANIEC - OPĘTANI TAŃCEM - PORYWAJACA PERFEKCJA (3) OPĘTANI TAŃCEM - PORYWAJĄCA PERFEKCJA Od maja trwają wzmożone przygotowania... Floo
ZABYTKIEM do ślubu ?? (1) jezeli tak to zapraszam na nowa stronke: www.0-501678910.com Lukasz Zaproszenie na mecz (1) 18 października 2003 roku, godz. 11:00 na obiektach sportowych MOSiR Gdańsk,... Wiślak Zapraszam w sobotę (1) W sobotę o godz. 15 w Gdańsku przy Traugutta zapowiada się emocjonujące... fan JOGA (3) Chcę zapisać się na jogę i nie mam pojęcia gdzie odbywają się takie zajęcia.... Olcia24 Ludzie głosujcie na Gdańsk (2) www.getjet.pl/index_k.htm Cena 1 zl wskazuje na to, ze zarabiaja na tym... wojtek obrona cywilna (1) poszukuje kontaktu z obrona cywilna Gdańsk lub Gdynia, ew. kogos kto... Wojtek Chcwaszczyno - korki (3) Czy w Chwaszczynie od strony Gdyni sa jescze korki wieczorem?? rniesio Koncert Kultu (1) Jakie wrażenia po piątkowym koncercie Kultu? Pietrucha FLASH MOB W GDAŃSKU (1) do wszystkich zafascynowanych ideą i zainteresowanych udziałem w flash... mobber 10 LECIE DADA VON BZDULOW (1) w WEEKEND W ZAKU TEATR DADA VON BZDULOW OBCHODZI SWOJE 10 TE URODZINY. W... Ania S Ośla Łączka (2) Hej Gdzie w Gdańsku lub okolicach może potrenowac jazdę autkiem... Mr Mojo Co robić w sobotę? (1) W sobotę o 14:00 przy Traugutta odbędzie się pierwszy od ponad 50 lat mecz... fan Nie korzystajcie z usług inpro! (2) Inpro jest firma ktora robi ludzi w balona (przepraszam za słownictwo i... Oszukana Zapomnij o Cadenie ! (1) W nawiązaniu do maili - spieszę donieść, że Cadena to banda ... za ciężką... Bart. Co sądziscie o Galaxy? (5) jak oceniacie ta dyskoteke?podoba sie czy nie...... Laska :) Internet w Brzeźnie???? (2) Mam Pytanko czy w blokach przy ul. PCK jest sieć internetowa konkretnie w... mattlong czy moze mi ktos polecic jakiegos taniego a solidnego blacharza/lakiernika? (2) Musze przeprowadzic kompletny remont blacharki, moze ktos zna jakiegos... vwgolfista