Waldi - ocena (1) Małe włoskie bistro z prawdziwie domową atmosferą dania w przystępnej cenie ,... Waldi Łukasz - ocena (1) oszustwo!!! Zamówiłem opony przez Oponeo, na umówioną godzinę ten cały... Łukasz Marta L - ocena (1) Z całego serca polecam Classic Meble Kosakowo. Jestem niezwykle zadowolona z... Marta L
Maxim - ocena (1) Bardzo miła atmosfera i uprzejma obsługa, a produkty są generalnie najwyższej... Maxim Monika - ocena (1) Pan Izydor wykonywał nam obrączki. Od samego początku czuł co chcemy otrzymać... Monika Joanna P - ocena (1) Profesjonalne podejście do osób które zaczynają przygodę z treningami.... Joanna P Matrem - ocena (1) Po raz kolejny chcialbym podziekować Pani Ąlicji z działu dekoracje.Naprawdę... Matrem franek - ocena (1) To biuro wyróżnia się kontaktem i organizacją. Odpowiedzi przychodziły... franek Rafał S. - ocena (1) To wspaniała podróż, w którą zabrała mnie p.Marta! Szczerze polecam każdemu! Rafał S. Ewa - ocena (1) Polecam Pana Michała, dzięki Jego wytrwałości i determinacji oraz wsparcia w... Ewa Anna - ocena (1) Polecam salon Optyk Letnica, bardzo mila obsługa a w dodatku Pan naprawił mi... Anna Ewelina - ocena (1) Jestem absolutnie zachwycona! Moje paznokcie wyglądają zjawiskowo Ewelina Karina - ocena (1) Strzał w dziesiątkę albo i jedenastkę! Karina Dariusz G - ocena (2) Legendy głoszą, że istnieją ekipy remontowe, które podchodzą do tematu z... Dariusz G Agata - ocena (1) Jazda to teraz czysta przyjemność, egzamin perfetto Agata Posiadacz gti - ocena (1) Od początku do tej pory jestem zły, że wybrałem ten salon na zakup auta,... Posiadacz gti Julia - ocena (1) nie polecam, miało ułatwić życie a wymagało całkowitego poświęcenia czasu i... Julia Katarzyna - ocena (1) Uczęszczaliśmy na zajęcia stacjonarne. Oprócz konkretnych informacji... Katarzyna Borkowski Przemysław - ocena (1) Obsługa i fachowość najwyższej jakości polecam serdecznie Borkowski Przemysław Joanna - ocena (1) Świetna selekcja win, zarówno na kieliszki, jak i na butelki do domu. Do tego... Joanna