Hesus - ocena (1) Bardzo pyszna pizza. Szybka dostawa.Polecam. Hesus Iwona - ocena (1) Bardzo smaczne. Iwona Irena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z organizacji zakładu. Wszystko przebiegało bardzo... Irena
Magda - ocena (1) Najlepsza fizjoterapeutka, jaką spotkałam na swojej drodze (a było ich... Magda Blanka Piotrowicz - ocena (2) Rehabilitacja w zakresie stawu żuchwowo -skroniowego. Bardzo polecam! Długo... Blanka Piotrowicz Radosław Iwiński - ocena (1) Od kilkunastu lat miewam dolegliwości z kręgosłupem na odcinku lędźwiowym. W... Radosław Iwiński Krzysztof - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą kancelarią. Od pierwszego... Krzysztof Agnieszka - ocena (1) Salon optyczny prima optyk to miejsce, w którym od razu czuje się... Agnieszka Weronika - ocena (1) Bardzo polecam panią Klaudię, zrobiła kawał dużej roboty i dzięki temu mamy... Weronika Aleksandra - ocena (1) Moje córki były zachwycone urodzinami, za rok wrócimy Aleksandra Marek - ocena (2) Polecamy ,rolety,moskitiery w każdym pokoju z tej firmy. Marek Beata - ocena (1) Wizyta bez problemu umówiona. Serwisant bardzo sprawnie poradził sobie z... Beata Adam - ocena (2) Pełen profesjonalizm a zarazem miła atmosfera. Gorąco polecam Adam Paula - ocena (2) Z usług gabinetu korzystam od kilku lat. Obsługa na wysokim poziomie,... Paula Patryk - ocena (2) Do gabinetu trafiłem z polecenia. Od pierwszej wizyty poczułem, że trafiłem w... Patryk Cezary - ocena (2) Byłem na higienizacji u Pani Marty i byłem bardzo zadowolony wysoka jakość... Cezary Magdalena Dąbek - ocena (1) Bardzo dobry, doświadczony, znający się na swojej pracy człowiek. Empatyczny,... Magdalena Dąbek Michał Szwarc - ocena (2) PBC Health & Beauty to miejsce, w którym naprawdę widać profesjonalizm i... Michał Szwarc Domin - ocena (1) bardzo dobry serwis, właściciel z ogromną wiedzą, polecam w 100% Domin Paula S - ocena (2) Wspaniale, już miałam parę różnych zabiegów! Polecam wszystkim!️ Paula S