Małgorzata - ocena (1) Najlepsze lody od lat, smak dzieciństwa Małgorzata Anka - ocena (1) Nie ma lepszych lodów, mój mąż przyprowadził mnie ponad 20 lat temu i nigdy... Anka Oskar - ocena (1) Dobry kontakt, wszystko ok bez ukrytych kosztów. Polecam Oskar
Grzegorz - ocena (1) Polecam, najlepsza firma z jakiej korzystałem. Wszystko przyzwoicie... Grzegorz Kazik - ocena (1) Laweta przyjechała w niecałe 40 minut od mojego telefonu. Holowanie Rumia -... Kazik Katarzyna - ocena (1) Nalepsze lody i personel lodziarni od zawsze ! Katarzyna Paulina dodge i land Rover - ocena (1) Uwielbiam Panow tam pracujących.. przestalam juz jeździc po gaz na stacje... Paulina dodge i land Rover Weronika - ocena (1) Jak piercing to tylko u Oli Weronika Ludmiła - ocena (2) Rewelacyjna i profesjonalna obsługa. Super jakość produktu. Bardzo polecam! Ludmiła Piotr - ocena (2) Montaż plis, zgodnie ze szczegółami zamówienia. Szybki i terminowy montaż.... Piotr Michalina - ocena (1) Myślę, że mogę polecić Rondobis Kościerzyna każdemu. Bardzo dobrze potrafią... Michalina Krzysztof - ocena (1) Bardzo polecam firmę Pana Krzysztofa rzetelne doradztwo solidny montaż oraz... Krzysztof Agnieszka - ocena (1) Chciałabym ostrzec tych, którzy planują wycieczkę szkolną w nowym roku... Agnieszka Anna i Lech - ocena (1) Panie Januszu byliśmy z mężem pod wrażeniem jak dokładnie zostały... Anna i Lech Łukasz S. - ocena (1) Jestem zadowolony z milej i profesjonalnej obslugi polecam firme korzys5am... Łukasz S. Hania i Bartek S. - ocena (1) Pani Sylwia Danielewska jest nie tylko świetną agentką nieruchomości ale... Hania i Bartek S. Anna - ocena (1) Bardzo profesjonalnie. O czasie, bardzo dobra komunikacja, zarówno lekarze... Anna Dorota - ocena (1) Najlepsze lody od lat! Dorota Małgorzata - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi serwisu R Szewe za... Małgorzata Aga - ocena (1) Jak to powiedziało moje dziecko lody są tu przepyszzzzne ja się z tym... Aga