Mariusz - ocena (1) Bardzo smacznie i rodzinnie. Polecam Mariusz Nikola - ocena (1) Zalało łazienkę, byłam w stresie. Pan przyjechał spokojny, opanowany, bardzo... Nikola Alan - ocena (1) Zgłosiłem problem wieczorem, rano już był. Szybko, konkretnie, bez... Alan
Cbi - ocena (1) Najlepsza pizzeria w 3miescie Cbi Aleksandra - ocena (1) Wycieczka po Sopocie prowadzona przez Panią Przewodnik była nie tylko... Aleksandra Kasia W - ocena (1) Jedyna taka pizza w 3miescie. Warta przejechania na drugi koniec Gdanska!... Kasia W Kuba - ocena (1) Super miejsce z klimatem horrorów! Jest Guiness z kija i ogromny wybór... Kuba I.M - ocena (1) Miałam okazję współpracować z P. Anią i z P. Mariuszem dwa , oraz obserwować... I.M Ewa - ocena (1) Serdecznie dziękujemy pani Monice Henner za profesjonalne wsparcie przy... Ewa Paweł , - ocena (1) Musiałem pilnie zrobić badanie krwi i trafiłem na nowo otwartą przychodnie... Paweł , Andrzej D. - ocena (1) Dziekujemy za kompetentne doradztwo, szybka i rzetelna informacje oraz pomoc... Andrzej D. Łukasz - ocena (1) Ogromne podziękowania dla Pani Karoliny Kamińskiej za rewelacyjnie... Łukasz marlena - ocena (1) Sprzedaż mieszkania po rodzicach była dla mnie emocjonalnie trudna, ale Kasia... marlena Anna Maria - ocena (1) Polecam miejsce Lekarze dla Ciebie. Najpierw skorzystałam z wizyty u okulisty... Anna Maria Maja - ocena (1) Wyszukane koktajle autorskie których nigdzie indziej nie spotkałam idealne... Maja Martyna - ocena (1) Super catering️ wszystko pyszne Martyna Ryszard Plata - ocena (1) oryginalny smak, można pogadać o włoskiej piłce, miła obsługa Ryszard Plata Agata - ocena (1) Lol mać bardzo polecam jest mega soczyste mięso i mięciutkie jeszcze nigdy... Agata jan - ocena (1) Smaczne wypieki dla osób nieglutenowych czy niecukrowych. Polecam. jan smakosz pizzy jakościowej - ocena (1) Najlepsza pizza w Trójmieście. Idealne ciasto, duży brzeg, pyszny środek. smakosz pizzy jakościowej