Tomasz - ocena (2) Polecam, pełen profesjonalizm !!! Tomasz Aleksandra Skoblewska - ocena (2) Bardzo byliśmy z mężem zadowoleni z uslug pani Moniki Rynkowskiej. Bardzo... Aleksandra Skoblewska Roman - ocena (1) Najlepszy i najsmaczniejsze potrawy Roman
Slawomir Ostrycharz - ocena (1) Przepyszne jedzenie zawsze Świerże w rozsądnej cenie oraz miła i sprawna obsluga Slawomir Ostrycharz Tadeusz - ocena (1) Profesjonalny Serwis. Super kontakt. A wykonanie usługi na najwyższym... Tadeusz Joanna Ortmann - ocena (1) Blisko dworca. Fajna atmosfera na coworkingu. Sale konferencyjne też ok.... Joanna Ortmann Katarzyna - ocena (1) Animacje dzieciaków podczas wesela - top! Pani Daria przemiła, zaangażowana... Katarzyna Jan - ocena (1) Nie rozumiem skąd te negatywne opinie, jestem stałym klientem, serwisuję u... Jan Ryszard - ocena (1) Bardzo rzetelne doradztwo - szczegółowe kalkulacje, trafne uwagi, dużo... Ryszard Marcin - ocena (1) P. Dariusz Majdanczuk był moim przewodnikiem po Westerplatte. Ciekawie... Marcin EDI - ocena (2) Lepiej omijać szerokim łukiem. Naprawa nie wykonana pieniądze wzięte ,... EDI Paulina - ocena (1) Bardzo dobre domowe jedzenie, duże porcję, dość czysto i schludnie, miła obsluga Paulina Paulina - ocena (1) Przepyszne lody, duży wybór smaków Paulina Kornelia - ocena (1) Bardzo pomocne i sympatyczne Panie bibliotekarki, doskonałe doradztwo i... Kornelia Katarzyna - ocena (1) Polecam z całego serca :) Katarzyna Sebastian - ocena (1) Witam , Naprawdę polecach biuro Patnerzy nieruchomości, Pan Grzegorz... Sebastian N - ocena (1) Dziekuje za tlumaczenie. Dobry serwis. Polecam. N Paweł - ocena (1) Dotarłem do Marcina z polecenia i nie żałuję. Klarownie objaśnia, wskazuje... Paweł Beata - ocena (1) o co mnie spotkało w tej przychodni rehabilitacyjnej to coś najgorszego co... Beata Maksym Hutsulyak - ocena (1) Podczas naszej współpracy Adam w sposób rzeczowy i zrozumiały wyjaśnił mi... Maksym Hutsulyak