Mariusz C - ocena (1) Dobra firma. Dotychczas nie spotkałem lepszych fachowców. Mariusz C Czarek - ocena (1) Luks zrobione. Poleeecaam! Czarek Mariusz - ocena (1) Naprawa trwała miesiąc rzekomo z powodu oczekiwania na części. Po otrzymaniu... Mariusz
Mariusz - ocena (1) Świetna firma, godna polecenia! Bardzo trudna sprawa była jednak firma... Mariusz Lesław - ocena (1) Jestem mega zadowolony , swoją przygodę w San Marco zaczęliśmy ( męska mocna... Lesław Pawel P - ocena (1) Polecam - Pani Kamińska - tłumaczanie profesjonalne oraz precyzyjne. Szybkie... Pawel P pawel cz - ocena (1) Świetne centrum nurkowe! Kurs OWD przeprowadzony profesjonalnie i w... pawel cz Kasia - ocena (1) Kolejny rok z Akademią Młodych Sportowców za nami. Syn przez prawie 4 lata... Kasia Maciasek - ocena (1) Nie jestem baristą, ale wiem jedno dobra kawa potrafi uratować dzień. I... Maciasek Kamila - ocena (1) Bardzo kompetentny doradca. Porównywałam go z 2ma innymi, wypadł najlepiej.... Kamila Maria - ocena (1) Chciałabym wszystkich ostrzec przed współpracą z firmą partner. pani Elżbieta... Maria Karol - ocena (1) Egzamin zdany , 97 % ! dziękuje za naukę Karol Piotr - ocena (1) W zasadzie brak jakichkolwiek zastrzeżeń, fajny wystrój, miła obsługa, wino w... Piotr Michał - ocena (1) Przejrzysta wycena, kontakt o każdej porze i kompleksowość prac (od wyburzeń... Michał Aga - ocena (1) Chcielibyśmy z całego serca podziękować naszemu DJ-owi za absolutnie... Aga Kazik - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z obsługi i zakupionego pojazdu. Kazik Łukasz - ocena (1) Bardzo miła oraz profesjonalna obsługa. Można poczuć się bezpiecznie podczas... Łukasz Alina - ocena (2) Razem z rodzinką bardzo ucieszyliśmy się, że w tej części Wrzeszcza powstał... Alina Marta - ocena (1) Polecam, szybka realizacja, bardzo dobry zakup. Marta Magda - ocena (1) Pyszne rozpływające sie w ustach mieciutkie ciasto pierogów, bogato... Magda