Wojtek - ocena (1) Polecam z całego serca tą szkołę jazdy...Naukę jazdy miałem prowadzoną przez... Wojtek Kaki - ocena (1) Świetny punkt szybko fachowo solidnie polecam Kaki Robert - ocena (1) Niestety najgorszemu wrogowi nie polecam usług Pani projektant.Wszystko co... Robert
Magdalene - ocena (1) Great experience at Gama Music Store in Gdańsk! I bought an Alvarez... Magdalene Małgorzata - ocena (1) Wyjątkowa kultura, wiedza, profesjonalizm, wsparcie. Spotkania z panem... Małgorzata Ewelina - ocena (1) Chodzimy do Husaka często. Za kazdym razem pizza smakuje lepiej!!! Ja zawsze... Ewelina Arek i Emi - ocena (1) Dzień dobry, chcielibyśmy polecić współpracę z biurem Estatic Nieruchomości.... Arek i Emi Teresa Wisniewska - ocena (1) Kolejny raz korzystałam z usług P.Bartka. Tym razem z rzadko spotykaną... Teresa Wisniewska Dziewczyna z kokardką - ocena (1) Bardzo miłe miejsce, pyszna pizza, super obsługa! Chętnie wrócimy ️ Dziewczyna z kokardką Sandra - ocena (1) Bardzo smaczne jedzonko . Dawno nie jadłam tak smacznej pizzy . Serdecznie... Sandra Magda - ocena (1) Wsparcie, zrozumienie to ważne cechy pana Michała. Przepisy są smaczne,... Magda Zadowolona Mama - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dzieciaki były zachwycone miejscem i... Zadowolona Mama Grek - ocena (1) Sklep o dużym wyborze Włoskich Profesjonalnych produktów , duża wiedza a... Grek Natalia Lewandowska - ocena (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dzięki ogromnej wiedzy, kompetencji i... Natalia Lewandowska izabela - ocena (1) Profesjonalnie, smacznie i najwazniejsze efektywnie. izabela Piotr W - ocena (1) Super dietetyk! Piotr W Anna z Olsztyna - ocena (1) Kochani Magiczni Czarodzieje Dzisiaj, razem moją córką, miałyśmy ogromną... Anna z Olsztyna Maker - ocena (2) Bagażówka przykechala na czas , szybkintransport z gdyni do gdanska cena tak... Maker Jula - ocena (2) Przeptowadzki tylko z NIMI Jula Jerzy - ocena (2) Znakomita firma ! Jerzy