Kamil Laskowski - ocena (1) PC nie chciał się uruchomić, cały czas wyskakiwały błędy. Pan naprawił system... Kamil Laskowski Martyna Bochenek - ocena (1) Obsługa miła, konkretna i wie, co robi. Laptop po serwisie działa lepiej niż... Martyna Bochenek Oliwia - ocena (1) Zgłosiłam się z problemem zasilania sprzęt czasami się nie ładował. Okazało... Oliwia
Jadwiga - ocena (1) Byłam już zrezygnowana przeciekało trzeci raz po fachowcach. Ten pan... Jadwiga Michał - ocena (1) Zadzwoniłem rano, po południu już było po temacie. Bez zbędnych ceregieli,... Michał Angela - ocena (1) Polecam w 100 %. Pan Daniel bardzo kontaktowy i pomocny ! Angela Jacek Grzybowski - ocena (1) Komputer po przeglądzie działa zauważalnie szybciej. Naprawa przebiegła... Jacek Grzybowski Zbyszek - ocena (1) Szybka diagnoza i szybka naprawa. Polecam ten serwis pełen profesjonalizm! Zbyszek Marianna - ocena (1) Dobre przedszkole z konkretnym podejściem. Dzieci mają dużo różnorodnych... Marianna Iwona - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi Versusa. Bardzo sprawnie i szybko... Iwona Sara - ocena (1) Bardzo polecam mieszkańcom Gdyni i nie tylko mało jest miejsc z których można... Sara Emil - ocena (1) Super szkoła, indywidualne podejście do ucznia. Zajęcia praktyczne rewelacja Emil Beata - ocena (1) Super szkoła polecam Beata Dorota - ocena (1) Oceniam bardzo dobrze przygotowanie mieszkania do wynajmu dopracowane... Dorota Tymoteusz Salski - ocena (1) Pan Irek to zawsze pewna i rzetelnie wykonana usługa ! Polecam Tymoteusz Salski Aurelia - ocena (1) Pojawił się na czas, miał narzędzia, nie stękał. Zrobił robotę, zapytał, czy... Aurelia Miłosz - ocena (1) Zakręcam wodę w kuchni nagle ciśnienie spada, syczenie, panika. Zadzwoniłem,... Miłosz Karina - ocena (1) Jedzenie przepyszne!!!! Policzki wołowe , buraczki z miodem i winem i puree... Karina Beata - ocena (3) Lody bardzo przeciętne, to już nie to samo miejsce, co kiedyś. Za gałkę lodów... Beata Karol - ocena (2) Pani Magdalena jest bardzo miłą,empatyczną osobą a każde spotkanie odbywa się... Karol