Dariusz G - ocena

Temat dostępny też na forum: ZR Konstrukcje
Legendy głoszą, że istnieją ekipy remontowe, które podchodzą do tematu z pełnym profesjonalizmem, uczciwością, rzetelnością, terminowością lecz odnalezienie ich do łatwych nie należy. Mi jednak się powiodło i los na drodze postawił ludzi z ZR Konstrukcje, którzy przeobrazili remontowany dom w prawdziwe arcydzieło. Do tego nie szczędzili doradztwa, wyprowadzali mnie niejednokrotnie z błędnego myślenia, prowadzili szerokie konsultacje, dbali o każdy detal, nie zrujnowali portfela, poczucia humoru im nie brakowało Po prostu w słowniku ludzi spokojnych i zrównoważonych brak jest słów, które w dostatecznie ekscytacyjny sposób opisałyby moje wrażenia. Polecam serdecznie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Co mogę napisać po takiej opinii...DZIĘKUJE DARKU!!! Ja tez się cieszę że los nas ze sobą skojarzył. Współpracowało się ekstra, masz b. dobre podejście. Końcowy sukces to również Twoja zasługa - no i oczywiście po części Mirka:) Wszystkiego dobrego!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

drewder - opinia (3 odpowiedzi)

Świetna współpraca. Pani Ania profesjonaln ie i rzetelnie podchodzi do swojej pracy, doskonały i...

DJT - ocena (3 odpowiedzi)

Firma jest niesolidna. Zatrudnia przypadkowe osoby nie mające doświadczenia i pojęcia o...

Paweł - ocena (3 odpowiedzi)

Serwis godny polecenia!!! Polecam!!!