Juliusz - ocena (1) Kupuję w tym kantorze kruszce regularnie od ponad dwóch lat. Jakiś czas temu... Juliusz mariola - ocena (1) To są magicy! Magicy od włosów mariola Zbigniew W - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Martą Rybaruk przy sprzedaży mieszkania i... Zbigniew W
Nastassia - ocena (1) Bardzo się cieszę że udało mi się potrafić do tej szkoły,nauczyciele są... Nastassia Ekaterina - ocena (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku! Utalentowani nauczyciele, wysokiej jakości i... Ekaterina Kasia - ocena (1) Dziękuję serdecznie Pani Dorocie i Pani Ewelinie za możliwość zorganizowania... Kasia Jan - ocena (1) Profesjonalna organizacja i obsługa. Super przygotowanie, akcesoria, zdjęcia.... Jan K.K. Rumia - ocena (1) 16 czerwca 2025 roku trafiłam bez umawiania się do gabinetu Audiofon na... K.K. Rumia Julia - ocena (1) Dobrze wykonana praca, wszystko na najwyższym poziomie. Cena adekwatna do... Julia Bartłomiej - ocena (1) Wszystko ok, polecam Bartłomiej Nataliia - ocena (1) Szkola bardzo przyjazna, profesjonalna obsługa i kadra. Atmosfera super.... Nataliia Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalna jadą. Projekt od początku do końca z nadzorem. Polecsmz Magda Marek - ocena (1) Serdecznie polecam tę Kancelarię Pana Adama za profesjonalizm i miłą i... Marek Tomasz - ocena (1) Dramat, pizza beznadziejna. Naprawdę nie spodziewałem się że można oferować... Tomasz Maxim - ocena (1) Świetny instruktor cierpliwy, konkretny i z dużym poczuciem humoru. Pan... Maxim Juliusz - ocena (1) Wszystko zrobione jak należy! Juliusz Krystyna - ocena (2) Pani Monika jest bardzo profesjonalna i empatyczna. Czas spędzony w salonie... Krystyna Katarzyna Wiśniewska - ocena (1) Nasze zetknięcie z tym miejscem nie należało do najprzyjemniejszych ale nie z... Katarzyna Wiśniewska Justyna - ocena (1) Z całego serca polecam to przedszkole Montessori! Nasze dziecko codziennie... Justyna Zbigniew - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego przedszkola. Nasze dziecko bardzo... Zbigniew