Klaudia - ocena (1) Bardzo przydatne i treściwe zajęcia. Teoria pokryta wielkim doświadczeniem... Klaudia Sylwia - ocena (2) Wszystko bardzo dobrze. Szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo... Sylwia Klient - ocena (1) Masakra z taka uslugą chcialam tylko miec posprzatane na swieta 70 % za... Klient
KG - ocena (1) Bardzo sprawna obsługa, kontakt, wszystko naprawione w moment, bardzo polecam... KG K. - ocena (1) Dziecko uczęszcza od 4 miesięcy i na ten moment jesteśmy zachwyceni przede... K. Dorota - ocena (1) Reklamacja dotycząca obsługi w pierogarni na ul. Świętego Ducha 64 w Gdańsku... Dorota Rafał S. - ocena (2) To wspaniała podróż, w którą zabrała mnie p.Marta! Szczerze polecam każdemu! Rafał S. Kuczmarski jacek - ocena (1) Bardzo szybko,sprawnie wszystko załatwiane w ciągłym kontakcie. Ogólnie... Kuczmarski jacek N - ocena (1) Polecam! Rewelacyjne smaki, czysty i piękny lokal i przemiła obsługa :) N Januszgorgon@gmail.com - ocena (1) Moje bardzo obszerne komentarze znajdą Państwo gdzie indziej Januszgorgon@gmail.com Marcin - ocena (1) Szkolenie zacząłem z moim szczeniakiem w wieku 2 miesięcy od przedszkola 5/6... Marcin Martyna - ocena (1) Świetne miejsce dla dzieciaków! Dobra zabawa i nauka dostosowana do ich... Martyna Medyk Online Opinie - ocena (1) Korzystałem z wielu serwisów telemedycznych na przestrzeni ostatnich lat i z... Medyk Online Opinie Krystian G. - ocena (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni ze współpracy z partnerzy nieruchomości.... Krystian G. Kinga - ocena (1) Zabieg tak bezbolesny jak pewnie tylko się dało... do tego bardzo miłe Panie... Kinga Olaf - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę osk mateos super przygotowania do egzaminu państwowego... Olaf Laura - ocena (1) Razem z mężem jesteśmy bardzo wdzięczni wszystkim paniom położnym za wiedzę... Laura Joanna - ocena (1) Polecam Nowe Kompetencje - rzetelne szkolenia, praktyczna wiedza i bardzo... Joanna Kasia - ocena (1) Kompetentny, cierpliwy, z pasją podchodzi do swoje pracy Kasia Dorota - ocena (1) Fajne, ciekawe zajęcia z treningu posłuszeństwa i czystości. Z naszym... Dorota