Maja Sokołowska - ocena (1) Dziękuję za wsparcie i profesjonalne prowadzenie mnie w leczeniu otyłości.... Maja Sokołowska Łukasz - ocena (1) Atrakcyjna oferta, różnorodne dmuchańce. Każdy znajdzie coś dla siebie. Polecamy Łukasz Kasia - ocena (1) Profesjonalna i szybka obsługa. Świadectwo energetyczne wykonane sprawnie,... Kasia
Lukas - ocena (1) dobrze pełnią swoje obowiązki Lukas Andrzej - ocena (1) Polecam City Life Biuro Nieruchomości i współpracę z Leszkiem Lachem. Pełen... Andrzej A Wentta - ocena (1) Korzystam w mojej działalności. Jak dotąd super. A Wentta Inna Minaieva - ocena (1) Bardzo pomógł pan Daniel Rowiński. Polecam Inna Minaieva Zibi - ocena (1) Byłem dzisiaj na TK na Kilinskiego. Szybko sprawnie fachowo. Czegóż chciec... Zibi Ala - ocena (1) Pełna profeska i świetne jedzenie Ala Wojciech S. - ocena (1) Współpraca wzorowa, jeżeli chodzi o elastyczność, prace, wykonanie oraz... Wojciech S. Axl - ocena (1) Świetna sala zabaw! Przede wszystkim idealnie dopasowana dla dzieci. Każdy... Axl Edyta - ocena (1) Polecam firmę Ale trochę duża prowizja Inne agencje butikowe biorą mniej Edyta Anna - ocena (1) Najlepszy salon w trojmiescie. Polecam zabiegi podologiczne u Magdy! Anna Anna - ocena (1) Najlepszy salon w trojmiescie. Polecam zabiegi kosmetyczne u Oli! Anna Paulina - ocena (2) Nauczyli dobrze, egzamin zdany za pierwszym razem. Paulina Agata - ocena (2) Instruktor Rafał jest doskonały w swoim zawodzie. Egzamin zdany bezbłędnie. Agata Marcelina - ocena (1) Restauracja Pelican w Sopocie to miejsce, do którego zdecydowanie chce się... Marcelina Stanisław - ocena (1) Profesjonalna i szybka obsługa, tłumaczenie wykonane bardzo rzetelnie i... Stanisław Beata - ocena (1) Zamówiłam smartfona Apple iPhone 17 28.11.2025 i informacja, że oczekiwanie... Beata stanisław - ocena (2) Jedno z najlepszych szkoleń z pierwszej pomocy na jakim byłem. Czuć ogromne... stanisław