Aga - ocena (1) super spektakle Aga Julii - ocena (3) Meduza tylko z nazwy dawno temu full,mlodziezy, piwo,pepsi bagietka, ciastko... Julii Poszukująca - ocena (2) Dziwne oraz niejasne odpowiedzi co do umówienia się na oglądanie mieszkania,... Poszukująca
Mateusz - ocena (1) Powiedziałem że jestem głodny i zamiast godziny zapowiadanej czekalem 25... Mateusz EB - ocena (1) Super szkoła,zdobyłam upragniony zawód - będę mogła pracować jako opiekunka... EB Karolina - ocena (1) Bardzo polecam Pana Rafała Cisza - sprawnie przeprowadził mnie przez proces... Karolina Patryk - ocena (1) Fachowa usługa. Po zamontowaniu, w razie jakichkolwiek awarii czy problemów,... Patryk Magda - ocena (2) Po uszkodzeniu plisy przez kota szybka naprawa. Pan Piotr konkretny,... Magda Arkadiusz - ocena (1) Polecam każdemu kto szuka dobrego fachowca a nie inne firme które tylko... Arkadiusz Mieczysław W. - ocena (2) Złote ręce,które leczą!Zdrowie i dobre samopoczucie wraca dzięki pracy... Mieczysław W. DAWID - ocena (1) Super miejsce, synek zachwycony, nie chciał z lokomotywy zejść. DAWID Łukasz - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę tańca Smile. Pomimo iż tancerz ze... Łukasz Joanna - ocena (2) Polecam gorąco rehabilitację w Salubre. Czułam się zaopiekowana przez cały... Joanna Marcin - ocena (1) Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt i komunikacja, pozwolenie na... Marcin Anna - ocena (2) Polecam z pełnym przekonaniem firmę MG Nieruchomości M. Grzebińska. P. Marta... Anna Marcin P - ocena (1) Bez dwóch zdań profesjonalne podejście Pana Daniela i prowadzenie do samego... Marcin P Angelika - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Plisy wykonane perfekcyjnie i szybko. Pan Mariusz... Angelika Klaudia Rutecka - Miłosz - ocena (1) Uważam , że wybranie szkoły to był najlepszy wybór, jaki dokonałam.... Klaudia Rutecka - Miłosz Kasia - ocena (1) Pani Alina to niezwykle kompetentna i życzliwa agentka ubezpieczeniowa.... Kasia Paweł - ocena (1) Szybko, tanio i dobrze. Od pierwszego telefonu do montażu lustra w łazience... Paweł