Anna - ocena (1) Najlepszy salon w trojmiescie. Polecam zabiegi podologiczne u Magdy! Anna Anna - ocena (1) Najlepszy salon w trojmiescie. Polecam zabiegi kosmetyczne u Oli! Anna Paulina - ocena (2) Nauczyli dobrze, egzamin zdany za pierwszym razem. Paulina
Agata - ocena (2) Instruktor Rafał jest doskonały w swoim zawodzie. Egzamin zdany bezbłędnie. Agata Marcelina - ocena (1) Restauracja Pelican w Sopocie to miejsce, do którego zdecydowanie chce się... Marcelina Stanisław - ocena (1) Profesjonalna i szybka obsługa, tłumaczenie wykonane bardzo rzetelnie i... Stanisław Beata - ocena (1) Zamówiłam smartfona Apple iPhone 17 28.11.2025 i informacja, że oczekiwanie... Beata stanisław - ocena (2) Jedno z najlepszych szkoleń z pierwszej pomocy na jakim byłem. Czuć ogromne... stanisław Tomasz - ocena (1) Pełen zakres fachowców. Sami nie jesteśmy wstanie skromnymi siłami ogarnąć... Tomasz Agnieszka - ocena (1) Polecam Panią Patrycję, która jest bardzo zaangażowana w usługi które... Agnieszka Kasia - ocena (1) Świetna firma! Punktualni i niezawodni ! Silne chlopy dla których nie ma... Kasia Ewa - ocena (2) Świetna szkoła jazdy z profesjonalnym podejściem! Serdecznie polecam... Ewa Michał - ocena (1) Szeroki wybór pieczywa. Zawsze świeże i smaczne Michał Osanna Podgórniak - ocena (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie pani Natalii sprawił, że sprzedaż... Osanna Podgórniak Jakub - ocena (1) Najlepszy i najdokładniejszy serwis pielęgnacji samochodów w Trójmieście :) Jakub Anna - ocena (1) Polecam bez żadnych ale. Anna Kik - ocena (1) Najlepsze makowce od czasow mojej .niezyjacej juz.Babci .!!!! Jak je kiedys... Kik Kamila - ocena (1) Bardzo duży wybór oryginalnych produktów. Prawdziwe delikatesy. Sympatyczna... Kamila Paweł - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Daniel znakomicie zna się na swoim fachu! Paweł januszCh - ocena (1) Prawdziwe domowe pieczywo januszCh