Monika Pawłowicz - ocena (1) Trenerzy z niesamowitą energią i pasją! Magda i Łukasz potrafi zmotywować do... Monika Pawłowicz Aga Wiśniewska - ocena (1) Mój ulubiony gdański klub. Piękny wystrój, obsługa pełna kultura, pyszne... Aga Wiśniewska Tomasz R. - ocena (1) Bardzo konkretna, a przede wszystkim miła współpraca. Pan Daniel zawsze... Tomasz R.
FitnessFitback dr Łukasz Płóciennik, projekt XL minus zdrowe cialo - ocena (1) Pelne wsparcie , zaangazowanie, empatia, profesjonalizm! Magda, Łukasz,... FitnessFitback dr Łukasz Płócien Mateusz - ocena (1) Super urodziny zorganizowane przez Panią Zuzannę Mateusz Małgorzata Ś. - ocena (1) Korzystałam z usług Gantry House Pan Furtak Mirosław wykazał się pełnym... Małgorzata Ś. Joanna - ocena (1) Mega profesjonalna obsługa! Szkło idealnie dopasowane. Etui dobrane pod mój... Joanna Monika - ocena (1) Najlepsza opieka dietetyczna. Wsparcie na każdym etapie drogi po zdrowie i... Monika Zuza - ocena (1) Bardzo fajnie, plecam. Malwina super robi i bardzo delikatnie. Komfort w... Zuza Mimmo - ocena (1) Ok,tutto molto buono i pierogi non sono stati di mio gradimento Mimmo Karol - ocena (1) Wysoki poziom usług. Karol aprzemo1 - ocena (1) Super trenerzy którzy prowadzą zajęcia z pasją. Poprostu genialni ludzie... aprzemo1 Alicja - ocena (1) Magda i Łukasz są trenerami jedyni w swoim rodzaju, niepowtarzalnymi. Ich... Alicja Julian - ocena (1) Grycan chyba się kończy. W dniu wczorajszym,tj.19 grudnia byłem w Galerii... Julian Beata Orzeszek - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem jako uczestnik programu XL minus, jaki klimat... Beata Orzeszek Sylwia - ocena (1) Wspaniała obsługa, p. Lena to mistrzyni wśród stylistek. Paznokcie za każdym... Sylwia Elzbieta - ocena (1) Szybki i sprawny serwis. Solidni uprzejmi serwisanci. Firma godna polecenia Elzbieta dominika - ocena (1) Dali motywację do wykoniwywania ćwiczeń . dominika Tomek S. - ocena (1) Genialne podejście do ludzi. Ogromna wiedza i doświadczenie. Bez wahania... Tomek S. Gosia - ocena (1) Pyszne jedzenie. Polecam szczególnie pierogi czekoladowe z malinami oraz... Gosia