Maria - ocena (1) Obiadki mega dobre ,zupy dnia smaczne Maria Małgorzata - ocena (1) Sprzęt działa jak nowy, a ja odzyskałam spokój ducha Małgorzata Damian - ocena (1) Wszystko sprawnie i fachowo Damian
Ola - ocena (1) Jeździłam z Pania Żaneta. Podchodziłam do egzaminu po 18 latach i lepiej... Ola Ola - ocena (1) Genialne miejsce. Pyszne jedzenie. Polecam wszystkim którzy lubią kuchnię... Ola Ewa - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Szybki i sprawny kontakt na wszystkie... Ewa Jakub - ocena (1) Polecam zawsze wychodzę zadowolony z studia i nie mogę się doczekać żeby... Jakub Lech - ocena (1) Bardzo polecam serwis pieca Termet przez Pana Piotra. Pracuje bardzo... Lech Olha Kanivets - ocena (1) Z całego serca polecam szkolenie w Gangu Urwisów. Przyszliśmy z naszą Jessi,... Olha Kanivets Magdalena - ocena (1) Pani Agnieszka zweryfikowała moje potrzeby w zakresie ubezpieczenia auta i... Magdalena Miłosz - ocena (1) Tragiczny kontakt z klientem, brak konkretnych informacji co do wykonywanej... Miłosz Miłosz Elblag - ocena (1) Pozdrawiam serdecznie ekipe Svobody, oczywiscie że polecam i do zobaczenia na... Miłosz Elblag Ania i Kroki - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam szkolenie w Gangu Urwisów z Panią Basią!... Ania i Kroki Piotrek - ocena (1) Przed podpisaniem umowy sprzedający mieszkanie obchodzi się z klientem jak z... Piotrek ROCH - ocena (1) Kupiłem samochód z większym rabatem niż proponowali w salonie zaoszczędziłem... ROCH Urszula - ocena (1) Profesjonalna usługa, szybka realizacja, bardzo dobry kontakt z właścicielem... Urszula janusz - ocena (1) wszystko jest tam the best, Panie Ekspedientki również janusz janusz - ocena (1) i asortyment i załoga sklepu na najwyższym poziomie janusz Maja - ocena (1) Sklep dobrze zaopatrzony , miła profesjonalna obsługa. Maja Biggy - ocena (1) Bardzo dziękuję za możliwość pelnego procesu od planu do realizacji, tatuaż... Biggy