Wiktoria - ocena (1) super, bardzo super Wiktoria Maciej - ocena (1) Wspaniałe wrażenia. Maciej Maciek - ocena (1) Solidna i szybka naprawa zegarków a przy tym szeroki wybór srebrnej... Maciek
Artur Jabłonowski - ocena (1) Sprawa frankowa od 2017 roku w Sądzie Okręgowym i Apelacyjnym w Gdańsku... Artur Jabłonowski KG - ocena (1) Błyskawiczna i celna diagnoza usterki zmywarki, błyskawiczna naprawa. Bardzo... KG Piotr - ocena (1) Super kadra trenerska, fajnie zorganizowane zajęcia. Dużo przydatnego sprzętu... Piotr Daria Pekala - ocena (1) Bardzo polecam szkolke osk mateos, a szczegolnie Pana Macieja Daria Pekala Sandra R-K - ocena (1) Każdego dnia z ogromnym spokojem zostawiam w Grzechotce swojego synka pod... Sandra R-K Magda - ocena (1) Piękny klimat, miła obsługa .Polecam Magda MONIA - ocena (1) Wspaniała atmosfera, przemiła obsługa (Pani Karolina profeska),szeroki wybór... MONIA Andrzej E. - ocena (1) Wspólnie z tą firmą wykończyliśmy i wynajmujemy 2 mieszkania, a zaraz... Andrzej E. Ewelina - ocena (1) Z całego serca i "doświadczenia" mogę polecić Panią mecenas. Przez lata... Ewelina Weronika - ocena (1) Drukowałam w Printstacji wizytówki tydzień temu. Pomimo wysokiej ceny... Weronika Ola - ocena (1) Świetna siłownia! Nowoczesny sprzęt, czysto i bardzo profesjonalna obsługa.... Ola Aneczka - ocena (1) Polecam serdecznie , zlecenie wykonane wzorowo Aneczka Adam - ocena (1) Super miejsce, trenerzy z ogromną wiedzą, fajna atmosfera. Polecam! Adam Daria Protsyk - ocena (1) Sam zabieg jest bezbolesny . Miałam wadę wzroku -4,5 i -4,75 na dodatek mam... Daria Protsyk M - ocena (1) Wybór bardzo duży , Pani pracująca na suchaninie nie sympatyczna , bardzo... M Ania - ocena (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do Pani Justyny w salonie Dbaj o... Ania Basia - ocena (1) Nowe super miejsce na mapie Trójmiasta ze wspaniałymi ludźmi, porządnym... Basia