Stanisław - ocena (1) ok firma. bardzo polecam Stanisław Zuzia - ocena (1) Dobry hydraulik. Polecam Zuzia Sylwia - ocena (1) Wycena nieruchomości wykonana przez Estate Polska była dokładna i... Sylwia
Wojtek - ocena (1) Merytorycznosc , uprzejmość, zawsze perfekcyjnie jestem obsłużony. Wojtek daninter - ocena (1) Po odbiorze auta (w nocy), następnego dnia okazało się, że cały przód auta... daninter Bart - ocena (1) Polecam auta świeże , zadbane Profesjonalnie Bart 18thbirthday - ocena (1) Jedzenie smaczne i niespotykane lemoniady, ktore warto spróbować. Ocena 3 za... 18thbirthday Nicola - ocena (1) Japoński perfect! Nicola Oleksii Kyriukhin - ocena (1) zrobili dekoracje do restauracji, wyszło bardzo pięknie. zrobili wszystko na... Oleksii Kyriukhin Mieszkanka Garnizonu - ocena (2) nie polecam Zainwestowałam niemałe pieniążki na podłogi w Ala Floors. Podłoga... Mieszkanka Garnizonu architekci - ocena (2) współpracujemy z firmą pana Piotra od lat. zadowolenie nasze i inwestorów... architekci Magda Klejna - ocena (1) Bardzo polecam laserową korekcję wzroku w Blikpol w Sopocie. Zabieg miałam... Magda Klejna Jakub - ocena (1) Miałem awarie w kuchni. Męczyłem się z tym cały dzień. Zadzwoniłem do innej... Jakub Eugeniusz. - ocena (1) Wszystko ok. Dobra firma. Eugeniusz. Dariusz - ocena (1) Byłem pierwszy raz. Intro. Wspaniałe. Pełen profesjonalizm. Raz jeszcze... Dariusz Marzena - ocena (1) Pan Mateusz jest nauczycielem, który jest bardzo oddany swojej pracy.... Marzena Ola T. - ocena (1) Bardzo miła obsługa, szybka i łatwa rezerwacja somochodu, szczerze polecam... Ola T. Monika - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem, personel bardzo miły, ciasto przepyszne, kawka... Monika Darqha - ocena (1) Pizza genialna. Darqha Daniel - ocena (1) Lody czekoladowe wyśmienite zresztą inne tez Daniel