Oleg - ocena (1) Świetne miejsce! W tym kameralnym wine barze-sklepie panuje wyjątkowa, ciepła... Oleg MM - ocena (1) Profesjonalna i skuteczna współpraca, duża wiedza, ogromna cierpliwość. Od... MM Joanna - ocena (1) Oferta dopasowana do moich potrzeb, przemiła obsługa Pani Karoliny i dobrze... Joanna
Paulina z Zulemką - ocena (1) Polecam zajęcia z posłuszeństwa. Poznaliśmy techniki na umocnienie swojej... Paulina z Zulemką Zuzanna - ocena (2) Od dłuższego czasu uczęszczam na zajęcia w szkole językowej i z pełnym... Zuzanna Ola - ocena (2) Lepszego wyboru o szkole językowej nie mogłam podjąć! Sympatyczna atmosfera i... Ola Wiktoria Grabowska - ocena (2) Wszystko super, jestem zadowolona. Wiktoria Grabowska Marysia - ocena (2) Byłam na kilku zajęciach i jestem zachwycona ! Super podejście i komunikacja.... Marysia Marzena - ocena (1) Suuper pani Gabriela i świetny zakład,wszystko uszyje i naprawi po prostu... Marzena jakub - ocena (1) najwspanialszy teatr w Polsce z cudowną ekipą. jakub Jagoda - ocena (2) Jestem zachwycona efektem końcowym pracy Pana Tomka. To stolarz perfekcyjny,... Jagoda Pola_pvv - ocena (1) Bardzo dobra pizza Pola_pvv Oliwier - ocena (1) Świetna szkoła, dobrze uczą, zdałem za drugim razem Oliwier Waldemar .R - ocena (2) Jestem zadowolony z obsługi sprzedaży mieszkania.Pan Mirek był bardzo pomocy... Waldemar .R Joanna - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Bożeną. Jej profesjonalizm,... Joanna Pozostane anonimowy - ocena (1) Wszystko super, miła i przyjazna obsługa Pozostane anonimowy Kamil - ocena (1) Porażka! Czekam od 4 dni na przesyłkę i zero kontaktu,nawet dodzwonić się nie... Kamil Sebastian - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Jagodą. Od początku do końca... Sebastian Staszek - ocena (1) Słabizna. Facet z działu duńskiego wysokie ego i nic więcej. Zero... Staszek Sebastian Janusz - ocena (1) Świetna obsługa od doradztwa aż po sprzedaż. Pozdrowienia dla pani Dagmary. Sebastian Janusz