Krzysztof - ocena (1) Naprawdę super piekarnia, prawdziwy chleb na zakwasie. Dziwię się że ludzie... Krzysztof Sandra - ocena (1) Polecam z całego serca! Montaż klimatyzacji przebiegł sprawnie, szybko i bez... Sandra Rafał - ocena (1) Pieczywo jak za dawnych lat. Rafał
MK - ocena (1) W ostatni weekend miałam okazję odwiedzić restaurację Tekstylia. Serwowane... MK Wiesław - ocena (1) szybka , profesjonalna obsługa Wiesław Andu - ocena (1) Efekt końcowy powalił mnie z nóg. Pełen profesjonalizm. Tapicerka wygląda jak... Andu Lukasz - ocena (1) Jestem zachwycony! Jak zwykle, strzyżenie na najwyższym poziomie. To moja... Lukasz Łukasz Sobocinski - ocena (1) Dobry kontakt, punktualnie. Siedmio letnią Sofa w salonie wygląda jak nowa.... Łukasz Sobocinski Joanna i Łukasz - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam pana Łukasza. Pełen profesjonalizm. Pan Łukasz w... Joanna i Łukasz Artur - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi Pana Sebastiana, z którego pomocy... Artur Dorota - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam kontakt z tą agencją... Dorota Monika - ocena (1) Pani Dominika profesjonalnie podchodzi do każdej sprawy a zarazem z sercem na... Monika Bombuś - ocena (1) Genialne miejsce nad morzem wszystko jest jak trzeba - uśmiechnięty... Bombuś A - ocena (1) Idealne! Bardzo polecam! A Ola - ocena (1) Trafiliśmy do pani Hanny z naszą 3,5-letnią córką, która miała problemy... Ola Lucas Coral - ocena (1) Świetny lokal. Wygodne łóżka ! Pomoc przy rześkim prysznicu ! Można odwiedzać... Lucas Coral Tomasz - ocena (1) Najlepsze szkolenia BHP! Tomasz Mariola - ocena (1) Polecam wszystkim współpracujemy z BHP Pomorze juz 7 lat. Sprawnie, ciekawie,... Mariola OchMar - ocena (1) Świetny kontakt, nieszablonowe podejście do trudnych spraw, pełen... OchMar MG - ocena (2) Dobra opieka przez całą transakcję. MG