Amelia Wiśniewska - ocena (1) Miła obsługa, tłumy już od trzech minut po otwarciu Amelia Wiśniewska Weronika - ocena (1) Bardzo dziękuje hydroklinice. Szybki kontakt od początku do końca. Robota... Weronika Łukasz - ocena (1) Dobra firma, szybka pomoc. Łukasz
Kamil - ocena (1) Swietna wspolpraca, kolejna transakcja z tym biurem, bardzo profesjonalne... Kamil Jakub - ocena (3) Jedno z najgorszych miejsc jakie byłem... Miałem blisko, opinie niby dobre a... Jakub Eliza - ocena (1) Serdecznie polecam! Z Mateuszem tworzyliśmy wspólnie projekt naszego... Eliza kinia - ocena (1) zajęcia z Darią są najlepsze! kinia Natalia K - ocena (2) Pani Monika Witkowska z dużą cierpliwością i zaangażowaniem pomogła znaleźć... Natalia K Jolanta Wasilewska - ocena (1) Szeroka gama towarów,smaczne przetwory rybne, szczególnie pasta... Jolanta Wasilewska Firma Gdynia - ocena (1) Bardzo dobra współpraca. Szybki termin pomiaru, wyceny, montażu. Wszystko w... Firma Gdynia Danka - ocena (1) Profesjonalna agencja detektywistyczna. Polecam Danka Krzysztof - ocena (1) Dostarczenie przesyłki, którą firma zaplanowała na dzień 17 lipiec 2025r.... Krzysztof Agnieszka - ocena (1) Byłam dziś w salonie Abler w sprawie aranżacji kuchni. Zostałam potraktowana... Agnieszka Marcin - ocena (1) Zaangażowanie, elastyczność i profesjonalne podejście na najwyższym możliwym... Marcin Jakub Banaś - ocena (1) Serdecznie polecam! Pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa. W lokalu jest... Jakub Banaś Damian Biedrzycki - ocena (2) Niedawno miałem nieprzyjemną sytuację na rondzie wjechał we mnie kierowca... Damian Biedrzycki Michalina - ocena (1) Bardzo duży wybór drzewek jak i krzewów, Michalina PJ - ocena (1) Szkoła jest super! Chodzę na zajęcia z hiszpańskiego od maja 2024 i ani razu... PJ Eleonora - ocena (1) Witam. 7.lipca 25r. byłam w laboratorium .miałam pobieraną krew. Pani... Eleonora Łukasz - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Andrzeja. Współpraca przebiega bez... Łukasz