Dorota - ocena (1) Fajne, ciekawe zajęcia z treningu posłuszeństwa i czystości. Z naszym... Dorota Anna - ocena (1) Polecam Conceptownię profesjonalne podejście, świetne wykonanie pod klucz i... Anna Marta - ocena (1) Wybrałam opcję diety active sport 2500 kalorii i nie polecam tego cateringu.... Marta
Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z porad p. Michała. Dieta mi odpowiada, kilogramy... Kasia Były uczeń - indywidualne - ocena (2) Jestem zadowolony i polecam, ponieważ formuła działa, rozmowy są konkretne na... Były uczeń - indywidualne Nn - ocena (1) 10 lat temu z polecenia trafiłam do Pani Docent i tak już zostałam.... Nn Byłu uczeń - ocena (2) Cena zajęć z języka angielskiego jest bardzo wysoka, natomiast jakość... Byłu uczeń Barbara - ocena (1) specjalista w najlepszym wydaniu Barbara Whistle - ocena (1) Jesteśmy z MOZO od kilku lat. Firma jest droższa niż konkurencja, ale obsługa... Whistle Jakub Kłos - ocena (2) Po kilku latach wróciłem do nauki angielskiego. Ze względu na brak czasu... Jakub Kłos Magdalena S. - ocena (1) MOZO bardzo profesjonalnie przeprowadziło nas przez proces wynajmu naszego... Magdalena S. Tomek - ocena (1) W końcu czuję się spokojnie i bezpiecznie, mając pewność, że wszystkie sprawy... Tomek Sandra P. - ocena (1) Gorąco polecam! Zajęcia w szkole rodzenia na najwyższym poziomie, bardzo... Sandra P. AU - ocena (1) Z panem Michałem współpracuję już kolejny raz i to nie bez powodu. To... AU Anna - ocena (1) Polecam 100% Pan Malinowski ma ogromną wiedzę, odpowiada na wszelkie pytania... Anna Ewa Klonowska - ocena (1) Bardzo dobre!wrazenia Firma przede wszystkim mega profesjonalna remont odbył... Ewa Klonowska Piotr - ocena (1) Pełna profeska, od pierwszego telefonu czułem się zaopiekowany. Wszystko... Piotr Ania - ocena (1) Pan Michał jest wspaniałym dietetykiem - profesjonalny w każdym aspekcie.... Ania Oskar - ocena (1) Artiom to bardzo rzetelna osoba, pilnował terminów i błyskawicznie sprzedał... Oskar Kortula - ocena (1) Bardzo dobrze zorganizowana firma, która profesjonalnie prowadzi klientów.... Kortula