Jakub Kłos - ocena

Temat dostępny też na forum: Talkersi.pl
Po kilku latach wróciłem do nauki angielskiego. Ze względu na brak czasu zdecydowałem się na 30-minutowe konwersacje, które mogę zarezerwować na kolejny dzień. To jest totalny strzał w 10!

No i co tu dużo mówić - mój mózg lubi zmiany i jak dużo się dzieje, więc możliwość wyboru lektora i każda lekcja z kimś innym - to jest totalnie to co najbardziej mi się podoba. A po kilku lekcjach zaczyna Ci się tworzyć takie mini uniwersum. Z Jamesem rozmawiam o sporcie i piłce nożnej, z Julią o podróżach i polityce, z Kasią o F1, podcastach, nauce. Super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za Twój entuzjastyczny feedback! Cieszymy się ogromnie, że lekcje NOW okazały się strzałem w dziesiątkę i idealnie wpasowały się w Twój napięty grafik.

Super, że doceniasz różnorodność lektorów!

Jesteśmy dumni, że możemy Cię wspierać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Arek - ocena (7 odpowiedzi)

Niestety z polecenia (!) trafiłem na tę firmę. Pomimo opracowanego projektu mebli współpraca ze...

Adam - ocena (3 odpowiedzi)

Sklep narciarski petarda! Mają sprzęt na propsie, obsługa ogarnięta i z serwisem zero problemów....

Grażyna Szkudlińska - ocena (3 odpowiedzi)

Prosiłam o pomoc. Błyskawicznie odezwał się bardzo utalentowany przewodnik dla ,,niekumatych"...