Cudowna naprawa włosów po ich mocnym zniszczeniu .
Pani Sylwio !!!!! :) Oczywiście znów się powtórzę hehe :) jest Pani przecudowną , wspaniałą osobą z dobrym sercem :) Cieszę się trafiłam na odpowiednią osobę na swoim miejscu :) Jest Pani bardzo profesjonalna w wykonywaniu jak i informowaniu klienta podczas wizyty :) Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z usług i jakości wykonania przepięknych włosów ( które były w bardzo fatalnym stanie a nie byłam w pełni świadoma że jest aż tak źle ) . Pani Sylwia o wszystkim mnie informowała jak i o domowym wzmocnieniu włosów :) byłam bardzo zaskoczona tak cudownym klimatem jaki panuje w Salonie :) . A kolorek jaki mam na głowie ( blondy ) są tak przepięknie wykonane , że mogę policzyć na palcach ile salonów w życiu nie wykonało mi wkońcu takiego koloru jaki najbardziej mi się podobał , żaden dosłownie salon ( jeszcze dodając ile osób kosiło kasę za źle wykonaną usługę i spalone włosy gdzie zanim doprowadziłam do jakiegoś ładu mijały miesiące ) , mimo wszystko Pani Sylwia uratowałą moje włosy i są napewno już w lepszym stanie niż były wcześniej ( mimo iż potrwa jeszcze ich wzmocnienie to jest odrazu o niebo lepiej niż wcześniej z nimi miałam ) . Jeszcze raz bardzo dziękuje !!!!!!! :***