Salon Fryzjerski Venus

Fryzjerzy Paznokcie

Rumia, Dąbrowskiego 48

Nie polecam, omijać szerokim łukiem!! (2) Za farbowanie włosów zapłaciłam 500zl, bez podcięcia ani jednego włosa - Pani... XYZ Gorąco polecam! (1) To była moja piersza i na pewno NIE ostatnia wizyta w salonie Venus.... Kasia Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Sylwi. Chodzę do salonu od 2 lat i... Magda
Serdecznie POLECAM (1) Od jakiegoś czasu wraz z moim chłopakiem jesteśmy klientami Pani Sylwi,... Daria OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM! (1) Z godz. opóźnieniem zostałam przyjęta, bo musiałam poczekać aż Pani Sylwia... zuza Porażka! (3) Dziwię się sobie że wytrwałam do samego zakonczenia koloryzacji przy takim... była klientka Zadowoleni klienci (1) Ja i moja narzeczona jesteśmy stałymi klientami tego salonu, zawsze... Kacper i Iwona Dziękuję! (1) Z calego serca dziekuje za tak piekny kolor i fryzurę. Pani Sylwia jak zawsze... Dagmara Perfekcyjnie (1) Jestem stałą klientka za kazdym razem wychodze bardzo zadowolona i... Grazynka Pani Sylwia jest najlepsza na świecie ! (1) Absolutny profesjonalizm, przemiła obsługa, wspaniałe doradztwo. Zawsze z... Asia Zadowolony klient (1) Wraz z mamą , jesteśmy zadowolonymi Klientami salonu. Polecamy ze względu na... Bartosz Fantastyczny salon! :) (1) Bedąc na pierwszej wizycie w salonie, czułam się ja u koleżanki na kawie, a... Karola Serdecznie polecam (1) Bardzo sympatyczna obsługa, idealnie ścięte włosy, przemiła atmosfera i... Wiktoria jak można być tak beszczelną (1) osobą robiąc drugiej osobie krzywdę, nie przyznając się do tego i jeszcze... Daniela Stanowczo odradzam (2) To była pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie. Czy to jest ten... Karolina Polecam serdecznie :) (1) Do salonu Venus, pani Sylwi, trafiłam rok temu. I zostałam.... oczarowana ,... Anka Polecam! Polecam! Polecam! (1) Na informację o salonie trafiłam na Facebooku. Jakaś dziewczyna szukała... Bogumiła Straszne, nie polecam nikomu (3) Tydzień po tak zwanym strzyżeniu musiałam szukać innego fryzjera, który... niezadowolona Uwaga spalone włosy (3) Moja wizyta skończyła się metamorfozą jak ze złego snu. Z długich blond... Kaśka porazka jakiej jeszcza nie osiagnelam (2) super ekstra odlotowa pani Sylwia hmm dobry bajer nie jest zy mowi to bysmy... maria