Czas remontu zacząć :) Co radzicie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Gdzie warto i ekonomicznie kupić grzejniki czy z allegro np. firmy armatura, czy może w marketach budowlanych? mam obawy czy przyjadą ok, czy może z odpryskami
wczoraj bylam w Leroy i słaba oferta dosłownie 3 rodzaje grzejników z farbami to samo szukałam tikurilli nie ma tylu kolorów co w necie. Gdzie warto zrobić zakupy od ręki , castorama? z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czas remontu zacząć :) Co radzicie?

Zawsze można zamówić , tzn. Jeśli sklep ma np. tikurillę tylko brak określonego koloru to Ci zamówią

Przepraszam bardzo , ale ile kolorów z jakiego wzornika mieli w tym markecie ?
Nie ma jednego sklepu co zadowoli każdego , trzeba nieco inicjatywy i niestety trzeba ruszyć od komputera.

Marta, polecam farby angielskiej firmy Crown. Na naszym rynku jeszcze mało znane, ale warte uwagi (jako jedyny producent farb mogą sygnować swoje produkty pieczęcią angielskiego dworu królewskiego). Można kupić kolory gotowe, ale lepiej chyba z mieszalnika, wtedy do wyboru jest znacznie więcej odcieni i jeszcze do tego można wybrać bazę: połysk, pół-połysk, mat, pół-mat.
Do dostania w Marketixie w Redzie na ul. Gdańskiej. Grzejniki też można kupić "na miejscu" lub ewentualnie zamówić coś "ekstra";)

Trzy grzejniki? A jaki to Leroy? Pytam z ciekawosci bo planując remonty zawsze robiłam zakupy w marketach budowlanych - Casto, Obi i właśnie Leroy i zawsze miałam z czego wybrać. Jeżeli chodzi o farby to w każdym markecie mają mieszalniki i możesz sobie zażyczyć jaki chcesz, nie muszą mieć dzięki temu tak wielu gotowych farb.

Ja też wolę robić zakupy w marketach typu Obi, Castorama czy Leroy. Dla mnie ważne jest to, że wszystko można zwrócić co do sztuki, nawet rozpakowane kafle.
Często przychodząc do domu zmieniałam zdanie co do np. koloru farb i bez problemu robiłam zwrot i wymieniałam

Inne tematy z forum

Osuszanie budynku po zalaniu (4 odpowiedzi)

Kochani jak długo trwa osuszanie mieszkania po totalnym zalaniu. I jak najlepiej i najskuteczniej...

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (193 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

Kostka brukowa - jaka najlepsza? (58 odpowiedzi)

Kostka brukowa - jaka najlepsza?