Czekolada i kalorie...

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Kochane mam już na "boku" (w dosłownym słowa tego znaczeniu również) 1 pyszną czekoladę, ale przecież za nią nie przepadam... pogoda czy co to powoduje!!! Uwielbiam ptasie mleczko -wanilia Wedla lub z Milki. Cholerka, a wiosna niedługo, a tu boki jak pierzyna!!! Łykam BIO C.L.A. + 3x/tydzień trening siatkówki, ale jeżeli podobna sytuacja z czekoladą się powtórzy to..., po prostu na nic to staranie...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czekolada i kalorie...

ja uwielbiam czekoladę, ptasie mleczko, wszelkiego rodzaju batoniki, cukierki, delicje, po prostu wszystko co jest z czekoladą :) i nie ma bata, żebym czegoś w ciągu dnia nie zjadła :) dziś tez spałaszowałam princessę czekoladową :) mniam :)

wedlowskie ptasie mleczko, bounty, milky-way-minute, milka z bakaliami, danio z czekoladą, snickers, 3bit, corny z rodzynkami, marcepan, kit-kat, pączek z wiśnią i czekoladą... należy nam się coś słodziutkiego czasem :)

a ja nie lubie słodkiego
czekolady maga lezec u mnie miesiacami az maz ich nie ruszy

to tak jak ja... ja na słodkie musze miec chęć...

jak masz w nadmiarze czekoladki Magda, to się możesz podzielić :) przyjmę z uśmiechem na twarzy :) :) :) i jeszcze buziaka dostaniesz :)

a mam pytanko, pomaga ci coś to łykanie bio C.L.A ?? jestem ciekawa, bo chciałam sobie kupić, ale nie wiem czy to skuteczne..... można rzeczywiście zgubić trochę "slodkich nadmiarów" :)

własnie...jestem przeciwna wszelkim medykamentom tego typu ale...moze warto spróbowac...

może warto, ale czy to faktycznie działa ..... ?

Za ćwiczenia się weźcie a nie BIO C.L.A. Takie to pewnie skuteczne, jak wszystko inne;)

Rina oczywiście samo łykanie tabletek nic tu nie pomoże...
Czy mi pomaga? Mam wrażenie, że tak -przynajmniej nie czuję się "pełna" i niektórzy mówią, że zrzuciłam co nie co...

Inne tematy z forum

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

łuszczyca głowy leczenie (5 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...